PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
2017-2018 sezonu nohut Ekim tecrübeleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Abdurrahman.kapl" data-source="post: 1167784" data-attributes="member: 76974"><p>Aslında ot ilacı ile ilgili benim de kafamı kurcalayan şeyler yok değil.</p><p></p><p>Şöyle ki. Ben beş altı parça nohut ektim gecen yil 1 tarla hariç diğerlerine ot ilacı attım. Ot ilacı atmadığım tarlada başlangıçta ot yoktu sonradan biraz olsa da yine dd ot ilacı kullanmadım. Ot ilacı attığım tarlalar 150/190 lg arası verim verdi. Herşey aynı olmasına rağmen biraz sık olan be ot ilacı kullanmadigim tarla 280 kg verim verdi. Ben sık olmasına bağlamışım verimi ama ot ilacı atılmamasi da bir etken olabilir.</p><p></p><p>Yalnız sizin ara sürme işinde kafama takılan biverdover hasadı biraz sıkıntı olur gibi düşünüyorum. Tarlanın tesviye bozulabilir endişem var.</p><p></p><p>Sık Ekim seyrek Ekim tecrübeleri ile ot ilacı meselesi tartışalım diğer uygulayıcılar ile</p><p></p><p>Teşekkürler bilgiler için bu arada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Abdurrahman.kapl, post: 1167784, member: 76974"] Aslında ot ilacı ile ilgili benim de kafamı kurcalayan şeyler yok değil. Şöyle ki. Ben beş altı parça nohut ektim gecen yil 1 tarla hariç diğerlerine ot ilacı attım. Ot ilacı atmadığım tarlada başlangıçta ot yoktu sonradan biraz olsa da yine dd ot ilacı kullanmadım. Ot ilacı attığım tarlalar 150/190 lg arası verim verdi. Herşey aynı olmasına rağmen biraz sık olan be ot ilacı kullanmadigim tarla 280 kg verim verdi. Ben sık olmasına bağlamışım verimi ama ot ilacı atılmamasi da bir etken olabilir. Yalnız sizin ara sürme işinde kafama takılan biverdover hasadı biraz sıkıntı olur gibi düşünüyorum. Tarlanın tesviye bozulabilir endişem var. Sık Ekim seyrek Ekim tecrübeleri ile ot ilacı meselesi tartışalım diğer uygulayıcılar ile Teşekkürler bilgiler için bu arada. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
2017-2018 sezonu nohut Ekim tecrübeleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt