PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
2017-2018 sezonu nohut Ekim tecrübeleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gökhan71" data-source="post: 1222114" data-attributes="member: 78483"><p>Arkadaşlar 21 Mart’ta ektiğim nohutta kısırlık var dediler. Sebebi ise ziraatçilerin dediğine göre kullandığım ot ilacı yüzünden (asthapyr 100 SL) 1 kutuyu 25 30 dönüme attım. Nohutu görünce moralim bozuldu. Resim çekmedim. Nohutun üst kısımları kıl gibi yaprak yok rengi ise sarı diğer nohutlara göre gelişimi yavaş. Tarlanın belirli kesimlerinde kısırlık var hepsinde yok. Ziraatçi tanıdığım reçete yazdı humik asit fosfor felan dedi. Daha önce böyle bişey yaşayan arkadaşlar çözüm olarak ne uyguladı yardımcı olur musunuz fikrini nedir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gökhan71, post: 1222114, member: 78483"] Arkadaşlar 21 Mart’ta ektiğim nohutta kısırlık var dediler. Sebebi ise ziraatçilerin dediğine göre kullandığım ot ilacı yüzünden (asthapyr 100 SL) 1 kutuyu 25 30 dönüme attım. Nohutu görünce moralim bozuldu. Resim çekmedim. Nohutun üst kısımları kıl gibi yaprak yok rengi ise sarı diğer nohutlara göre gelişimi yavaş. Tarlanın belirli kesimlerinde kısırlık var hepsinde yok. Ziraatçi tanıdığım reçete yazdı humik asit fosfor felan dedi. Daha önce böyle bişey yaşayan arkadaşlar çözüm olarak ne uyguladı yardımcı olur musunuz fikrini nedir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
2017-2018 sezonu nohut Ekim tecrübeleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt