PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
2017-2018 sezonu nohut Ekim tecrübeleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmets" data-source="post: 1232614" data-attributes="member: 74526"><p>Arkadaşlar kusura bakmayın ama size tavsiyem eldeki malınızı elden çıkarmaya bakın.</p><p></p><p>Herkes sizin gibi düşünüp fiyat yükselecek diye bekliyor dolayısıyla nohut hep çok olacak.</p><p></p><p></p><p>Nohutunuzu satıp o parayla dolar alın nohutu bekleteceğiniz zamana kadar iki kat kar edersiniz.</p><p></p><p>Geçen sene mercimek vardı bende 1500 1700 arası fiyat verdiler yakarım satmam dedim bu sene 1850 ye sattım. </p><p></p><p>Geçen seneye göre pahalı sattım ama zarar ettim. </p><p>Nasıl mı? </p><p></p><p>Geçen sene 1 ton mercimekle 1600/4,2= 380 litre mazot alabilirdim. </p><p>Bu sene 1 ton mercimekle 1850/5,9=313 litre mazot alabileceğim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmets, post: 1232614, member: 74526"] Arkadaşlar kusura bakmayın ama size tavsiyem eldeki malınızı elden çıkarmaya bakın. Herkes sizin gibi düşünüp fiyat yükselecek diye bekliyor dolayısıyla nohut hep çok olacak. Nohutunuzu satıp o parayla dolar alın nohutu bekleteceğiniz zamana kadar iki kat kar edersiniz. Geçen sene mercimek vardı bende 1500 1700 arası fiyat verdiler yakarım satmam dedim bu sene 1850 ye sattım. Geçen seneye göre pahalı sattım ama zarar ettim. Nasıl mı? Geçen sene 1 ton mercimekle 1600/4,2= 380 litre mazot alabilirdim. Bu sene 1 ton mercimekle 1850/5,9=313 litre mazot alabileceğim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
2017-2018 sezonu nohut Ekim tecrübeleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt