PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
2017-2018 sezonu nohut Ekim tecrübeleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SERPİL" data-source="post: 1235662" data-attributes="member: 81024"><p>çok teşekkür ederim yani tavsiye ediyorsunuz anladığım kadarı ile </p><p>çünkü ben kendim satacağım nohutu yaklaşık 5 dönüme yakın bir alana ekeceğim. arda nohut cinsi . yemeklik olmalı benim için ortalama taneleri kaç mm. dir.</p><p>birde ekim yapmadan önce aşılama yaparak eksem nasıl olur. lütfen bana biraz detaylı bilgi verebilirmisiniz? inanın çok sayfa okudum ama acemilik ile neyi yapacağımı şaşırdım. ekmeden önce toprağa her hangi bir gübre verdinizmi.</p><p>ekim sırasında ne kullandınız. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SERPİL, post: 1235662, member: 81024"] çok teşekkür ederim yani tavsiye ediyorsunuz anladığım kadarı ile çünkü ben kendim satacağım nohutu yaklaşık 5 dönüme yakın bir alana ekeceğim. arda nohut cinsi . yemeklik olmalı benim için ortalama taneleri kaç mm. dir. birde ekim yapmadan önce aşılama yaparak eksem nasıl olur. lütfen bana biraz detaylı bilgi verebilirmisiniz? inanın çok sayfa okudum ama acemilik ile neyi yapacağımı şaşırdım. ekmeden önce toprağa her hangi bir gübre verdinizmi. ekim sırasında ne kullandınız. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
2017-2018 sezonu nohut Ekim tecrübeleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt