PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2017 MISIR SEZONUM (Göktürk-)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1173215" data-attributes="member: 25349"><p>Çapa makinasını yapan fabrikanın (Ceyhan) sahibi ile konuştum.Durumu izah ettim.</p><p>''Makinadan çıkış boğazındaki sarı plastik parça şeffaf olursa tıkanmayı anında farkederiz çünkü orası bembeyaz (üre için) gübreyle dolu olur,ayak takip etmek için ikinci bir kişiyi traktöre bindirmek gerekmez veya tek kişiysek sık sık durup ayakların olduğu yerde gübre var mı yok mu diye bakmayız,hafif yavaşlayıp şeffaf olan yere bakarız,tıkanma yoksa gazlarız,durmadan veya yavaşlamadan geriye bakmak o hızla 3 sırax5 metre yerdeki mısırları kökünden kazır, çapa ayakları mısırların o kadar yanından geçiyor''dedim.</p><p>Anlayışla karşıladı,hak verdi.</p><p>Herkes sizin gibi bize geri dönüş yapsa ürünlerimizi daha iyi geliştiririz dedi.Şeffaf üretime geçince bana yeni tiplerden gönderecekler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1173215, member: 25349"] Çapa makinasını yapan fabrikanın (Ceyhan) sahibi ile konuştum.Durumu izah ettim. ''Makinadan çıkış boğazındaki sarı plastik parça şeffaf olursa tıkanmayı anında farkederiz çünkü orası bembeyaz (üre için) gübreyle dolu olur,ayak takip etmek için ikinci bir kişiyi traktöre bindirmek gerekmez veya tek kişiysek sık sık durup ayakların olduğu yerde gübre var mı yok mu diye bakmayız,hafif yavaşlayıp şeffaf olan yere bakarız,tıkanma yoksa gazlarız,durmadan veya yavaşlamadan geriye bakmak o hızla 3 sırax5 metre yerdeki mısırları kökünden kazır, çapa ayakları mısırların o kadar yanından geçiyor''dedim. Anlayışla karşıladı,hak verdi. Herkes sizin gibi bize geri dönüş yapsa ürünlerimizi daha iyi geliştiririz dedi.Şeffaf üretime geçince bana yeni tiplerden gönderecekler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2017 MISIR SEZONUM (Göktürk-)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt