PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2017 MODEL NEW HOLLAND TD110D 75 SAATİ DEVİRDİK YORUMLARIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="brkyshn" data-source="post: 1149602" data-attributes="member: 46704"><p>bizde td95d var 2010 model 2015te 1830 saatte aşırı temiz bir şekilde aldık şuan 2500 saatte yorum yapmaya gelirsek...</p><p>öncelikle bizde birde john deere 5715 var 2003 model biz 2009da aldık birde mf 285 var 1993 model 97den beri bizde.</p><p>nh hakkında konuyu açan arkadaşın fren hakkındaki yorumlarına aynen katılıyorum td serisinin frenleri kötü. neye göre genelleme yapıyorsun derseniz köydeki başka td serisi traktörlerdede aynı durum var hatta fuarda denediklerimde aynıydı. frenin iyi tutmasını istiyorsanız var gücünüzle yüklenmek gerekiyor yoksa sağlıklı bir frenleme olmuyor. frene basınca otomatik önleri bağlaması güzel onun büyük bir katkısı oluyor. fren konusunda bir çözümü olan varsa tavsiyelere açığım çünkü frenler gerçekten kötü. yokuşta sabit durucam derseniz mutlaka el frenini çekmeniz gerekiyor ayak freniyle ancak iki ayağınızlada basarak sabit durursunuz. fren tutmuyor demiyorum yanlış anlaşılmasın tutuyor ama tutması için pedala çok fazla yüklenmek gerekiyor buda insanı yoruyor. diğer traktörümüz jd 5715ten sonra bunun frenlerini yadırgamamız gayet normal çünkü pamuk gibi freni var önleride bağlayarak basınca olduğu yere çiviliyor resmen. fren konusu dışında hidrolik ayar kollarının sertliği başka bir olay yenileri biraz daha yumuşak sanırım ama bizimki aşırı sert traktör arkası kepçe ile yükleme yaparken içeride terliyorum. kolların sertliği insanı yoruyor. sert olmasının dışında tepkisinide jd den sonra beğenmiyorum çünkü gecikme var. kolu çekiyorum hidrolik 1 saniye sonra kalkıyor ve bu ince iş yaparken büyük sorun oluyor indirirken bu gecikme yok. liftomatik tuşuda çok sert ince işi ordan yaparken parmağım ağrıyor. jd bu konudada daha rahat. diğer bir konu kollar yavaş kalkıyor gaz ver diyebilirsiniz ancak bide şöyle bir sorun var gaz verip hızlı kalkmasını sağlarsamda bu sefer kalkıyor birden duruyor o duruş çok sert oluyor jd bu konuda oldukça pratik kolu çektiğiniz anda kalkar hızı oldukça iyidir ve durma konumuna yaklaşırken yavaşlar. pratik ve ince işler jd ile çok daha kolay oluyor. jd tarla işindeki hassasiyette daha iyi işçilik yapıyor yine hidrolik sistemin seri olmasından dolayı. bunların dışında arkada şanzıman tahliye hortumu var hızlı gittiğimizde buradan sürekli yağ atıyor ve buna yapılacak birşey yok. damper çıkışları kalitesiz ekipmanı takılı bırakırsak traktör çalıştığı sürece oralardan yağ sızıyor. bir olumsuz yönü daha var hararet. sıcak günlerde ağır işte hararet neredeyse kırmızıya dayanıyor yağı suyu herşeyi tam filtresi radyatörü temiz ama önüne geçemiyoruz akünün yerini değiştirirsek belki verim alırız. zaten bir sonraki seride akünün yeri değiştirilmiş. yenilerde hararet sorununu hiç duymadım. jd ile yapmadığım şey kalmadı 40 derece havada iş yaptım sırf o da kırmızıya dayanacak mı diye resmen işkence ettim zorladıkça zorladım ama kırmızıya yinede getiremedim.</p><p>şimdiye kadar hep olumsuz kısımlardı olumlu yönü yokmu derseniz ağır işteki yakıtından oldukça memnunuz 9lu çizelde 1000mkarede 1-1.5 litre civarı yakıyor. sürmede 4*12 ile 2 litre civarı yakıyor. çekişide oldukça iyi ağır olmasının avantajı var jd ile giremediğimiz yerlere bununla girebiliyoruz</p><p>ama yakıtı ve çekişi dışında jd den sonra bize çokta iyi gelmedi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="brkyshn, post: 1149602, member: 46704"] bizde td95d var 2010 model 2015te 1830 saatte aşırı temiz bir şekilde aldık şuan 2500 saatte yorum yapmaya gelirsek... öncelikle bizde birde john deere 5715 var 2003 model biz 2009da aldık birde mf 285 var 1993 model 97den beri bizde. nh hakkında konuyu açan arkadaşın fren hakkındaki yorumlarına aynen katılıyorum td serisinin frenleri kötü. neye göre genelleme yapıyorsun derseniz köydeki başka td serisi traktörlerdede aynı durum var hatta fuarda denediklerimde aynıydı. frenin iyi tutmasını istiyorsanız var gücünüzle yüklenmek gerekiyor yoksa sağlıklı bir frenleme olmuyor. frene basınca otomatik önleri bağlaması güzel onun büyük bir katkısı oluyor. fren konusunda bir çözümü olan varsa tavsiyelere açığım çünkü frenler gerçekten kötü. yokuşta sabit durucam derseniz mutlaka el frenini çekmeniz gerekiyor ayak freniyle ancak iki ayağınızlada basarak sabit durursunuz. fren tutmuyor demiyorum yanlış anlaşılmasın tutuyor ama tutması için pedala çok fazla yüklenmek gerekiyor buda insanı yoruyor. diğer traktörümüz jd 5715ten sonra bunun frenlerini yadırgamamız gayet normal çünkü pamuk gibi freni var önleride bağlayarak basınca olduğu yere çiviliyor resmen. fren konusu dışında hidrolik ayar kollarının sertliği başka bir olay yenileri biraz daha yumuşak sanırım ama bizimki aşırı sert traktör arkası kepçe ile yükleme yaparken içeride terliyorum. kolların sertliği insanı yoruyor. sert olmasının dışında tepkisinide jd den sonra beğenmiyorum çünkü gecikme var. kolu çekiyorum hidrolik 1 saniye sonra kalkıyor ve bu ince iş yaparken büyük sorun oluyor indirirken bu gecikme yok. liftomatik tuşuda çok sert ince işi ordan yaparken parmağım ağrıyor. jd bu konudada daha rahat. diğer bir konu kollar yavaş kalkıyor gaz ver diyebilirsiniz ancak bide şöyle bir sorun var gaz verip hızlı kalkmasını sağlarsamda bu sefer kalkıyor birden duruyor o duruş çok sert oluyor jd bu konuda oldukça pratik kolu çektiğiniz anda kalkar hızı oldukça iyidir ve durma konumuna yaklaşırken yavaşlar. pratik ve ince işler jd ile çok daha kolay oluyor. jd tarla işindeki hassasiyette daha iyi işçilik yapıyor yine hidrolik sistemin seri olmasından dolayı. bunların dışında arkada şanzıman tahliye hortumu var hızlı gittiğimizde buradan sürekli yağ atıyor ve buna yapılacak birşey yok. damper çıkışları kalitesiz ekipmanı takılı bırakırsak traktör çalıştığı sürece oralardan yağ sızıyor. bir olumsuz yönü daha var hararet. sıcak günlerde ağır işte hararet neredeyse kırmızıya dayanıyor yağı suyu herşeyi tam filtresi radyatörü temiz ama önüne geçemiyoruz akünün yerini değiştirirsek belki verim alırız. zaten bir sonraki seride akünün yeri değiştirilmiş. yenilerde hararet sorununu hiç duymadım. jd ile yapmadığım şey kalmadı 40 derece havada iş yaptım sırf o da kırmızıya dayanacak mı diye resmen işkence ettim zorladıkça zorladım ama kırmızıya yinede getiremedim. şimdiye kadar hep olumsuz kısımlardı olumlu yönü yokmu derseniz ağır işteki yakıtından oldukça memnunuz 9lu çizelde 1000mkarede 1-1.5 litre civarı yakıyor. sürmede 4*12 ile 2 litre civarı yakıyor. çekişide oldukça iyi ağır olmasının avantajı var jd ile giremediğimiz yerlere bununla girebiliyoruz ama yakıtı ve çekişi dışında jd den sonra bize çokta iyi gelmedi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2017 MODEL NEW HOLLAND TD110D 75 SAATİ DEVİRDİK YORUMLARIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt