PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
2018-19 yılı Biçerdöver Alım / Araştırma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cengizhan-KILIÇ" data-source="post: 1235667" data-attributes="member: 77710"><p>Kuzenlerim de 6040 var 2016 model sıfır aldılar ben hiç beğenmedim makinayı kabin çok dar joyistik malzemesi çok kötü sürekli arıza çıkarıyor eleklere sap atıyor onun temizliğiyle uğraşıyorsunuz makina tam gaz ile çalışırken zangır zangır titriyor her yeri yolda giderken tıkır tıkır direksiyondan ses gelip duruyordu danfoz değişti durum gene aynı joyistik de 1 kere açıldı yapıldı şu an gene aynı sıkıntılı makinanın dilinden anlayan usta yok doğru düzgün yani 2016 senesinde böyleydi parça sıkıntısı vardı gene 2016 da tabladaki mastar başı kırıldı aradılar aradılar bulamadılar bi türlü tabla yere değdiğinde hiç esnemiyor koca makina direk boğazın üzerine oturup debeleniyor klimayı uzun süre kullanınca kabinin üstünden su kaçırıyor temizliyorlar tahliye borusunu falan gene tıkanıyor gene su atmaya başlıyor hava tankı çok ufak makinanın sabah bakımındaki temizliğine bile yetmiyor ben sizin yerinizde olsam new holland laverda veya claas arasında bir tercih yapardım çünkü new holland kadar olmasa da claasın da laverdanın da 2. el pazarı var biraz deutzu satacak olsanız ama baya zamanınızı alır benim tahminim birde yedek parça dan dolayı canınızı sıkabilir şu an durumu nasıl bilmiyorum ama 2016 senesinde ankara da adam akıllı yedek parça satan bi yer yok parçacı var ama parça yok adamlarda separ var normal filtreler falan var ama bi mastar başı bıçak vs. malzemeler yoktu sıkıntıları bunlar makinanın onun haricinde motor performansı ile elemesi güzel makinanın bir de kaportası çok kötüydü benim gördüğüm sağ sol kapaklara 2 şer tane lastik koymuşlar oluşan titreşimden dolayı kaporta iki taraflı da köşelerinden yırtılmıştı çuvalla para verdiğiniz bi makina da böyle şeyler görünce canınız sıkılır yani bu anlattıklarım benim kendi gördüğüm yaşadığım şeyler hiç bir şikayeti olmayanda vardır saygı duyarım ona da belki de biz makinaya adapte olamamış da olabiliriz deutz ülkemizde yeni girdi daha pazara</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cengizhan-KILIÇ, post: 1235667, member: 77710"] Kuzenlerim de 6040 var 2016 model sıfır aldılar ben hiç beğenmedim makinayı kabin çok dar joyistik malzemesi çok kötü sürekli arıza çıkarıyor eleklere sap atıyor onun temizliğiyle uğraşıyorsunuz makina tam gaz ile çalışırken zangır zangır titriyor her yeri yolda giderken tıkır tıkır direksiyondan ses gelip duruyordu danfoz değişti durum gene aynı joyistik de 1 kere açıldı yapıldı şu an gene aynı sıkıntılı makinanın dilinden anlayan usta yok doğru düzgün yani 2016 senesinde böyleydi parça sıkıntısı vardı gene 2016 da tabladaki mastar başı kırıldı aradılar aradılar bulamadılar bi türlü tabla yere değdiğinde hiç esnemiyor koca makina direk boğazın üzerine oturup debeleniyor klimayı uzun süre kullanınca kabinin üstünden su kaçırıyor temizliyorlar tahliye borusunu falan gene tıkanıyor gene su atmaya başlıyor hava tankı çok ufak makinanın sabah bakımındaki temizliğine bile yetmiyor ben sizin yerinizde olsam new holland laverda veya claas arasında bir tercih yapardım çünkü new holland kadar olmasa da claasın da laverdanın da 2. el pazarı var biraz deutzu satacak olsanız ama baya zamanınızı alır benim tahminim birde yedek parça dan dolayı canınızı sıkabilir şu an durumu nasıl bilmiyorum ama 2016 senesinde ankara da adam akıllı yedek parça satan bi yer yok parçacı var ama parça yok adamlarda separ var normal filtreler falan var ama bi mastar başı bıçak vs. malzemeler yoktu sıkıntıları bunlar makinanın onun haricinde motor performansı ile elemesi güzel makinanın bir de kaportası çok kötüydü benim gördüğüm sağ sol kapaklara 2 şer tane lastik koymuşlar oluşan titreşimden dolayı kaporta iki taraflı da köşelerinden yırtılmıştı çuvalla para verdiğiniz bi makina da böyle şeyler görünce canınız sıkılır yani bu anlattıklarım benim kendi gördüğüm yaşadığım şeyler hiç bir şikayeti olmayanda vardır saygı duyarım ona da belki de biz makinaya adapte olamamış da olabiliriz deutz ülkemizde yeni girdi daha pazara [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
2018-19 yılı Biçerdöver Alım / Araştırma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt