PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
2018 kurbanlık dana fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1236842" data-attributes="member: 77697"><p>Sagol abi allah razı olsun. Bu bayram cok sinirlendim. Eskiden bu herif keserdi 4 e boler verirdi biz parcalardik. Herkes yoruluyor diye kasaba verek derlerdi her sene. Bu sene kasaba verdik goca goca parcalara böldü azcik ugrasti bide kaburgaları dilimledi. Adamın dükkaninda biz bissürü uğraştık baya kestik parcaladik pay ettik. Birde üstüne 800 tl verdik. Bkde dukkanda ugrasmak cokzor. Hic sohbet muhabbet de yok. Cok rezil bi bayram oldu. Herkes de kizdi bidaha kasap masap yok dedi babam felan eskifen kendimiz yapar muhabbet ederdik dedi. Gene benim eskiden beri dedigime geldiler. Kasap masap sosyete isleri saçmalıyorlardı şimdi agizlari da yandi bir güzel bi ise yaramadiini da gordüler şimdi dedigimi yaparlar artik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1236842, member: 77697"] Sagol abi allah razı olsun. Bu bayram cok sinirlendim. Eskiden bu herif keserdi 4 e boler verirdi biz parcalardik. Herkes yoruluyor diye kasaba verek derlerdi her sene. Bu sene kasaba verdik goca goca parcalara böldü azcik ugrasti bide kaburgaları dilimledi. Adamın dükkaninda biz bissürü uğraştık baya kestik parcaladik pay ettik. Birde üstüne 800 tl verdik. Bkde dukkanda ugrasmak cokzor. Hic sohbet muhabbet de yok. Cok rezil bi bayram oldu. Herkes de kizdi bidaha kasap masap yok dedi babam felan eskifen kendimiz yapar muhabbet ederdik dedi. Gene benim eskiden beri dedigime geldiler. Kasap masap sosyete isleri saçmalıyorlardı şimdi agizlari da yandi bir güzel bi ise yaramadiini da gordüler şimdi dedigimi yaparlar artik [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
2018 kurbanlık dana fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt