PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
2018 tarımsal destekler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1188785" data-attributes="member: 69588"><p>Ben ekim öncesi toprak hazırlığı sürümünde,traktör üzerinde zıplayıp arkadan ufalan toprağı izlerken bir keyif alıyorum.</p><p></p><p>Ben ekim yaparken,toprağa sürtünerek mibzerden çıkan mekanik seslerden ayrı bir zevk alıyorum.</p><p></p><p>Ben gübre atarken,rengi solmuş ekinin rengine renk katmaktan mutluluk duyuyorum.</p><p></p><p>Ben ekinleri ilaçlarken,çalışmaya başlayıp yemyeşil bir renk alan o ekinleri çiğnerken çıkan kokuyu içime çekmekten keyif alıyorum.</p><p></p><p>Ben ekinleri hasat ederken,biçerdöverin çıkarttığı o tozu ve dumanı uzaklardan izlemeyi bir başka seviyorum.</p><p></p><p>Ben mahsulümü satmaya giderken,keyifli ve yorucu olan bir sezonun tüm güzelliklerini bir römorkta taşıyıp kantara çıkarken,hak edilmiş o alınterinin karşılığını almanın sevincini seviyorum.</p><p></p><p>En sonunda bir yıl boyunca keyifli olan ben,ürünün karşılığını alırken,büyük bir hayal kırıklığı ile eve döndüm. </p><p></p><p>Yani ben rüyadan uyandım. Meğerse benim gördüğüm "Türkiye de çiftçilik" adlı bir rüyaymış.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1188785, member: 69588"] Ben ekim öncesi toprak hazırlığı sürümünde,traktör üzerinde zıplayıp arkadan ufalan toprağı izlerken bir keyif alıyorum. Ben ekim yaparken,toprağa sürtünerek mibzerden çıkan mekanik seslerden ayrı bir zevk alıyorum. Ben gübre atarken,rengi solmuş ekinin rengine renk katmaktan mutluluk duyuyorum. Ben ekinleri ilaçlarken,çalışmaya başlayıp yemyeşil bir renk alan o ekinleri çiğnerken çıkan kokuyu içime çekmekten keyif alıyorum. Ben ekinleri hasat ederken,biçerdöverin çıkarttığı o tozu ve dumanı uzaklardan izlemeyi bir başka seviyorum. Ben mahsulümü satmaya giderken,keyifli ve yorucu olan bir sezonun tüm güzelliklerini bir römorkta taşıyıp kantara çıkarken,hak edilmiş o alınterinin karşılığını almanın sevincini seviyorum. En sonunda bir yıl boyunca keyifli olan ben,ürünün karşılığını alırken,büyük bir hayal kırıklığı ile eve döndüm. Yani ben rüyadan uyandım. Meğerse benim gördüğüm "Türkiye de çiftçilik" adlı bir rüyaymış. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
2018 tarımsal destekler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt