PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
2019 Mısır Verimi ve Fiyatı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet ÇAKIR" data-source="post: 1292410" data-attributes="member: 79795"><p>Hocam 4-5 yaprak döneminde yabancı ot ilacı attım 2 gün sonra 8 kg üre ile ilk suya başladım toplam 4 günde bir sulama yaptım. 6 dekara saaatte 20 ton su ile 10 saat su verdim arada büyük yağmur yağdı o günler 10 gün sulamadım. toplam 40 kg üre 10 kg potasyum nitrat verdim. tabana 40 kg 13.24.12 attım bildiğim kadarıyla her rutubette ton tonda 10 tl kesiliyor. yani 15 rutubet 1150 tl ise 20 rutubet 1100 tl gibi. ama sezonda kimse 20 rutubet biçmez rubet hiçbir zaman iyi değildir mısırda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet ÇAKIR, post: 1292410, member: 79795"] Hocam 4-5 yaprak döneminde yabancı ot ilacı attım 2 gün sonra 8 kg üre ile ilk suya başladım toplam 4 günde bir sulama yaptım. 6 dekara saaatte 20 ton su ile 10 saat su verdim arada büyük yağmur yağdı o günler 10 gün sulamadım. toplam 40 kg üre 10 kg potasyum nitrat verdim. tabana 40 kg 13.24.12 attım bildiğim kadarıyla her rutubette ton tonda 10 tl kesiliyor. yani 15 rutubet 1150 tl ise 20 rutubet 1100 tl gibi. ama sezonda kimse 20 rutubet biçmez rubet hiçbir zaman iyi değildir mısırda. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
2019 Mısır Verimi ve Fiyatı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt