PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
2019 Mısır Verimi ve Fiyatı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet ÇAKIR" data-source="post: 1292703" data-attributes="member: 79795"><p>Hocam gübrelemen süper tebrik ediyorum. Lakin 6630 için konuşayım diğer çeşit hakkında bilgim yok. Ben bu sene 6630 ektim. Ve dekara 25 kg saf azot 11 kg saf fosfor 11 kg saf potasyum verdim. Ayrıca damlamadan çinko verdim. 1500 kg verim aldım. 16 rutubette. Benim dekarda 10.000 dane olarak ekilişim vardı. Sömeklerime baktığımda 20 tur 40 sıra mısırlarım vardı bu da 800 dane eder. Ben daha çok verim beklerken 1500 kg da kaldım. Dilerim sende bu verimlerin üzerine çıkarsın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet ÇAKIR, post: 1292703, member: 79795"] Hocam gübrelemen süper tebrik ediyorum. Lakin 6630 için konuşayım diğer çeşit hakkında bilgim yok. Ben bu sene 6630 ektim. Ve dekara 25 kg saf azot 11 kg saf fosfor 11 kg saf potasyum verdim. Ayrıca damlamadan çinko verdim. 1500 kg verim aldım. 16 rutubette. Benim dekarda 10.000 dane olarak ekilişim vardı. Sömeklerime baktığımda 20 tur 40 sıra mısırlarım vardı bu da 800 dane eder. Ben daha çok verim beklerken 1500 kg da kaldım. Dilerim sende bu verimlerin üzerine çıkarsın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
2019 Mısır Verimi ve Fiyatı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt