PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
2019 traktör satiş rakamları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hilmican014" data-source="post: 1316436" data-attributes="member: 86369"><p>Elimde Massey Ferguson 148 1976 Çift 08 Blok Hakiki İngiliz Traktör Var Elimde Keyfi Satılık Bundan Temizini Biraz Zor Bulursunuz. -Arabam Yok Tarla Ekip Biçmiyorum Yolda Kullanıyorum İse Gidip Gelirken. -Mf 240S'lere Rampada Nal Toplattırıyor. -Hız Dişlisi Var Üzerinde GPS Programı İle 55 km/h Görüyor. -Araba İle Yan Yana 65 km/h hızYapıyor. -Motor 4 Sene Önce Sıfırdan Yapıldı. -Pompa Yeni Yapıldı. -Teker Ağırlığı Taktırdım 1988 240'lar Gibi İçli Dışlı 1300 TL -Şanzuman Elden Geçti Debriyaj Balatası Değişti Dişli Takıldı 3000 TL Para Gitti. -Ön Takım A'dan Z'ye Yapıldı 2500 TL. -Arka Kollara Bakım Yapıldı 1000 TL. -Koltuk Yeni 300 TL. -Muayne 2021 Nisan'a Kadar. -Satış Hazır. -Bir Tek Boya Sorunu Var Oda Keyfi. -Traktör Bolu Yeniçağa'da. -Fiyat:29.000 Pazarlik Olur Gerekeni Yaparım Eğer Gerçek Alıcı İseniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hilmican014, post: 1316436, member: 86369"] Elimde Massey Ferguson 148 1976 Çift 08 Blok Hakiki İngiliz Traktör Var Elimde Keyfi Satılık Bundan Temizini Biraz Zor Bulursunuz. -Arabam Yok Tarla Ekip Biçmiyorum Yolda Kullanıyorum İse Gidip Gelirken. -Mf 240S'lere Rampada Nal Toplattırıyor. -Hız Dişlisi Var Üzerinde GPS Programı İle 55 km/h Görüyor. -Araba İle Yan Yana 65 km/h hızYapıyor. -Motor 4 Sene Önce Sıfırdan Yapıldı. -Pompa Yeni Yapıldı. -Teker Ağırlığı Taktırdım 1988 240'lar Gibi İçli Dışlı 1300 TL -Şanzuman Elden Geçti Debriyaj Balatası Değişti Dişli Takıldı 3000 TL Para Gitti. -Ön Takım A'dan Z'ye Yapıldı 2500 TL. -Arka Kollara Bakım Yapıldı 1000 TL. -Koltuk Yeni 300 TL. -Muayne 2021 Nisan'a Kadar. -Satış Hazır. -Bir Tek Boya Sorunu Var Oda Keyfi. -Traktör Bolu Yeniçağa'da. -Fiyat:29.000 Pazarlik Olur Gerekeni Yaparım Eğer Gerçek Alıcı İseniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
2019 traktör satiş rakamları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt