PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
2020-2021 Gübre Ve İlaç Fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1383861" data-attributes="member: 86165"><p>Hocam bizim burda yakın iki tane Tkk var. Biri diğerinden sürekli daha pahalı. %5 civarı. Bazen %10a da çıkıyor fark. </p><p></p><p>Fiyatı yüksek olan Tkk bazen bi gün söylediği başka gün tutmuyor. Atıyorum şunun fiyatı 170 sana 160tan veririm diyor. Ertesi gün gidiyorum 180 diyor. Hatırlatıyorum 160 dedin diye ha doğru diyor. Yok şundan alacaksan fiyatı bu çok az kaldı gelmez bidaha diyor. Şubeden şubeye değişiyor fiyatlar ve tutum. </p><p></p><p>Bilmiyorum benim gözlemlediğim bu. Çiftçi kooperatifi değil kimisi sanki tefeci. Geçmişte köylüyü dolandırıp kaçan müdürler de oldu. Borcunu ödeyenin ödemesini yapmamış toplamış kaçmış falan. Bir önceki müdür iyiydi mesela yeni bi tane geldi. Komşunun gecikmede borcu. Borcun 1/5ini götürüp vermiş çiçek hasatında. Bir iki ay beklersen alacağım var gelip kapatıcam demiş 15 gün sonra adama icra kağıdır geliyor. Anlatmakla bitmez. Diğer şube ise sanki melek. Fiyatlar tutarlı makul, yalan dolan yok. Yanlış bilgilendirme yok. Malesef insanın yönettiği her şeyde bir problem var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1383861, member: 86165"] Hocam bizim burda yakın iki tane Tkk var. Biri diğerinden sürekli daha pahalı. %5 civarı. Bazen %10a da çıkıyor fark. Fiyatı yüksek olan Tkk bazen bi gün söylediği başka gün tutmuyor. Atıyorum şunun fiyatı 170 sana 160tan veririm diyor. Ertesi gün gidiyorum 180 diyor. Hatırlatıyorum 160 dedin diye ha doğru diyor. Yok şundan alacaksan fiyatı bu çok az kaldı gelmez bidaha diyor. Şubeden şubeye değişiyor fiyatlar ve tutum. Bilmiyorum benim gözlemlediğim bu. Çiftçi kooperatifi değil kimisi sanki tefeci. Geçmişte köylüyü dolandırıp kaçan müdürler de oldu. Borcunu ödeyenin ödemesini yapmamış toplamış kaçmış falan. Bir önceki müdür iyiydi mesela yeni bi tane geldi. Komşunun gecikmede borcu. Borcun 1/5ini götürüp vermiş çiçek hasatında. Bir iki ay beklersen alacağım var gelip kapatıcam demiş 15 gün sonra adama icra kağıdır geliyor. Anlatmakla bitmez. Diğer şube ise sanki melek. Fiyatlar tutarlı makul, yalan dolan yok. Yanlış bilgilendirme yok. Malesef insanın yönettiği her şeyde bir problem var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
2020-2021 Gübre Ve İlaç Fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt