PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
2020 ayçiçek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Buğday22" data-source="post: 1315713" data-attributes="member: 84930"><p>Hocam bu konu da haklısın ama aslında bu tüm tohum çeşitleri için geçerli diye düşünüyorum.Ben LG 55 42 de ektim Pionner 108 felan da ektim ilk ektiğim sene güzel verim yanılmıyorsam 2014 yazında 250-300 arasını gördüm özellikle Marmara'da yaşayan arkadaşlar iyi bilir o yaz aşırı yağışlı geçmişti ve ayçicek verimleri normalinden daha yüksek verim yapmıştı ertesi sene ektiğim de ise beklediğim verimi alamadım..Geçen sene(2018) 20 dekar yerden yalnızce 3.200 kilo çıkarabildim Pionner ekiliydi..En son ektiğim tohumu yerleri Nisan başında hazırladım yağmur tuttu sonra tekrar hazırladık 10 Mayıs civarında ekicektim bu kezde yağmur tuttu sonrasında 24 Mayısta ekildi yerler.. Ortalama olarak 250 kg yakaladım.Bence bu tohum biraz geç ekilmesi gereken bir tohum özellikle erken ekenler oldu çok şikayet geldi ve bozdular yerlerini köseden dolayı tekrar ektiler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buğday22, post: 1315713, member: 84930"] Hocam bu konu da haklısın ama aslında bu tüm tohum çeşitleri için geçerli diye düşünüyorum.Ben LG 55 42 de ektim Pionner 108 felan da ektim ilk ektiğim sene güzel verim yanılmıyorsam 2014 yazında 250-300 arasını gördüm özellikle Marmara'da yaşayan arkadaşlar iyi bilir o yaz aşırı yağışlı geçmişti ve ayçicek verimleri normalinden daha yüksek verim yapmıştı ertesi sene ektiğim de ise beklediğim verimi alamadım..Geçen sene(2018) 20 dekar yerden yalnızce 3.200 kilo çıkarabildim Pionner ekiliydi..En son ektiğim tohumu yerleri Nisan başında hazırladım yağmur tuttu sonra tekrar hazırladık 10 Mayıs civarında ekicektim bu kezde yağmur tuttu sonrasında 24 Mayısta ekildi yerler.. Ortalama olarak 250 kg yakaladım.Bence bu tohum biraz geç ekilmesi gereken bir tohum özellikle erken ekenler oldu çok şikayet geldi ve bozdular yerlerini köseden dolayı tekrar ektiler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
2020 ayçiçek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt