PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
2020 ayçiçek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="soner2222" data-source="post: 1315754" data-attributes="member: 83988"><p>Bir de ayçiçeği tohumu seçimi konusunda bir uyarıda bulunmak isterim. Zaten bilenler varsa affola. Birkaç ziraat mühendisinden aynı şeyi duydum. Pioneer 130 ve birkaç çeşitte daha kullanılan intervix plus toprakta uzun süre kalıcılık gösteriyormuş. İlacın normal intervixten farkı daha iyi yapışması ve kalıcılık sağlaması. Pioneer 130’un da ana özelliği ilca dayanıklılık zaten. Diğer tohumların dayanamadığı dozlar 130’u etkilemiyor. İlacın 6 ay kalıclık gösterdiği zaten belirtiliyor. Fakat aşırı kullanımlarda ve bu yılki gibi kurak senelerde topraktan yıkanamadığı için arkasından ekilen ürüne etki ediyor. Birçok kullanan insandan buğdayların kuruduğunu duydum. Benim başıma gelmedi. Tarlalarım çok otlu olmadığı için ben başka bir ilaç kullanıyorum. Arasını da sürünce sıkıntı olmuyor. Bu sorun her yerde veya her yıl olacak değil. Sadece uyarmak istedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="soner2222, post: 1315754, member: 83988"] Bir de ayçiçeği tohumu seçimi konusunda bir uyarıda bulunmak isterim. Zaten bilenler varsa affola. Birkaç ziraat mühendisinden aynı şeyi duydum. Pioneer 130 ve birkaç çeşitte daha kullanılan intervix plus toprakta uzun süre kalıcılık gösteriyormuş. İlacın normal intervixten farkı daha iyi yapışması ve kalıcılık sağlaması. Pioneer 130’un da ana özelliği ilca dayanıklılık zaten. Diğer tohumların dayanamadığı dozlar 130’u etkilemiyor. İlacın 6 ay kalıclık gösterdiği zaten belirtiliyor. Fakat aşırı kullanımlarda ve bu yılki gibi kurak senelerde topraktan yıkanamadığı için arkasından ekilen ürüne etki ediyor. Birçok kullanan insandan buğdayların kuruduğunu duydum. Benim başıma gelmedi. Tarlalarım çok otlu olmadığı için ben başka bir ilaç kullanıyorum. Arasını da sürünce sıkıntı olmuyor. Bu sorun her yerde veya her yıl olacak değil. Sadece uyarmak istedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
2020 ayçiçek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt