PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
2020 ayçiçek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erhanbas" data-source="post: 1315785" data-attributes="member: 60246"><p>Geçen yıl en geç ektiğim tohum 121 olmasına rağmen %30 köse oldu, hastalık bulaşan diğer bitkişer de kilo basmadı.Hemen yan tarlasına lg 50545 clp ektim 300 kg ı geçti.Sap ve kök yapısı da çok çok iyiydi. </p><p>Farklı bölgelere 130 ektim onlarda da 300 kg yapan yerler oldu ama toprak olarak kuvvetli yerlerdi.</p><p>Syngenta suzuka 130 ektiğim yerin yanında 180 kg da kaldı maalesef ki en ihtişamlı duran tarlalar bunlardı.</p><p>113 ortalama bir çeşit temiz yerlerde 250 kg verim aldım ortalama. </p><p>Aynı bölgede 119 da vardı az bir köse olmasına rağmen 250 kg ı gördük.</p><p>Bu yıl lg 50545 ve 130 ilaçsız olarak da 113 ekmeyi düşünüyorum.</p><p>Ayrıca clp li arazilere intervix plus uyguladım sorun yaşamadım ama maliyet yüksek. Normal intervix ve muadili baytoreyi atanlar da randıman aldığını düşünüyor clp li çeşitlerden.</p><p>Clp deki ilaç maliyetini düşürmek adına baytore intervix vb kullanmak ne kadar doğrudur , deneyen oldu mu?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erhanbas, post: 1315785, member: 60246"] Geçen yıl en geç ektiğim tohum 121 olmasına rağmen %30 köse oldu, hastalık bulaşan diğer bitkişer de kilo basmadı.Hemen yan tarlasına lg 50545 clp ektim 300 kg ı geçti.Sap ve kök yapısı da çok çok iyiydi. Farklı bölgelere 130 ektim onlarda da 300 kg yapan yerler oldu ama toprak olarak kuvvetli yerlerdi. Syngenta suzuka 130 ektiğim yerin yanında 180 kg da kaldı maalesef ki en ihtişamlı duran tarlalar bunlardı. 113 ortalama bir çeşit temiz yerlerde 250 kg verim aldım ortalama. Aynı bölgede 119 da vardı az bir köse olmasına rağmen 250 kg ı gördük. Bu yıl lg 50545 ve 130 ilaçsız olarak da 113 ekmeyi düşünüyorum. Ayrıca clp li arazilere intervix plus uyguladım sorun yaşamadım ama maliyet yüksek. Normal intervix ve muadili baytoreyi atanlar da randıman aldığını düşünüyor clp li çeşitlerden. Clp deki ilaç maliyetini düşürmek adına baytore intervix vb kullanmak ne kadar doğrudur , deneyen oldu mu? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
2020 ayçiçek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt