PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
2020 de nohut fiyaskosu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Skarataş" data-source="post: 1348097" data-attributes="member: 87658"><p>Bu konuda çok haklısınız ben her yıl ekerim bu yıl normalde 170dönüm nohut ekmem lazım ancak 40dönüme düşürdüm! %80 oranında vazgeçtim ki köy rekoru bu yılın yine bendeydi 155kg verim 3.5 tl ye satabildim nohutumda hep 8-9mm idi... Buna rağmen para kazandırmıyo! 300kg aldığım yıllarda oldu ancak verim konusu çok hassas ben artık bu riskleri yüksek oranda almak istemiyorum ekim yelpazeme nohuta alternatif tütün seçeneğini eklemeye karar verdim bakalım bu sene ilk ekmeyi planlıyorum! Hayırlısı olsun ekiyosanızda göksu iyi tohumdur beni hiç üzmedi köyümüzde bu sene dışımda 50-60kg dı herkesin verimi onuda belirteyim! Bir ürün 50-150kg verim bandındayda min fiyatı 8-9 tl olmalıdır ki alternatiflerin farkını kapatsın vesselam...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Skarataş, post: 1348097, member: 87658"] Bu konuda çok haklısınız ben her yıl ekerim bu yıl normalde 170dönüm nohut ekmem lazım ancak 40dönüme düşürdüm! %80 oranında vazgeçtim ki köy rekoru bu yılın yine bendeydi 155kg verim 3.5 tl ye satabildim nohutumda hep 8-9mm idi... Buna rağmen para kazandırmıyo! 300kg aldığım yıllarda oldu ancak verim konusu çok hassas ben artık bu riskleri yüksek oranda almak istemiyorum ekim yelpazeme nohuta alternatif tütün seçeneğini eklemeye karar verdim bakalım bu sene ilk ekmeyi planlıyorum! Hayırlısı olsun ekiyosanızda göksu iyi tohumdur beni hiç üzmedi köyümüzde bu sene dışımda 50-60kg dı herkesin verimi onuda belirteyim! Bir ürün 50-150kg verim bandındayda min fiyatı 8-9 tl olmalıdır ki alternatiflerin farkını kapatsın vesselam... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Nohut
2020 de nohut fiyaskosu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt