PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
2020 harman dönemi Çeltik fiyat ve verimleri hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1364757" data-attributes="member: 83469"><p>Yok olmaz herkes işini yapmalı, o makineler faso fiso, öyle makineler varki içinden lekeli taneyi bile alir , kendin cek sat diyorsan kime satacaz paketleme ünuteside gerek, ha fabrikada parakarsiligıda cektirip princ olarak satabiliriz musterisini bulacan taniyacan perakende satsan tum kis satsan bitiremezssin , zor dostum .sen randimana takildin , örnegin100 gr celtik taşa girer kiriklı kırıksız 70 gr cıkar, bunun 30 gr kepek vekabuğa gider(oda para ile satilir)70 grmdan 10 u kırik diyelim bize kirıksız 60 gr prinç kalir, 100 tonda 60 ton princ .100 tin celtik gunun alim fiyatlaruna gore hesaplanır.tuccar 60 ton princ cikar bundan der vede kendi fiyatini koyar atiyorum princi 7500 tl ye satiyorsa 7500 le 60 i carp 100 ton celtik fiyati cikar, onada kirik, kepek bedava kalir, birde bize 7500 der toptancilara 8000 den verir ordanda kazanir gibi, umarim aciklayici olmustur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1364757, member: 83469"] Yok olmaz herkes işini yapmalı, o makineler faso fiso, öyle makineler varki içinden lekeli taneyi bile alir , kendin cek sat diyorsan kime satacaz paketleme ünuteside gerek, ha fabrikada parakarsiligıda cektirip princ olarak satabiliriz musterisini bulacan taniyacan perakende satsan tum kis satsan bitiremezssin , zor dostum .sen randimana takildin , örnegin100 gr celtik taşa girer kiriklı kırıksız 70 gr cıkar, bunun 30 gr kepek vekabuğa gider(oda para ile satilir)70 grmdan 10 u kırik diyelim bize kirıksız 60 gr prinç kalir, 100 tonda 60 ton princ .100 tin celtik gunun alim fiyatlaruna gore hesaplanır.tuccar 60 ton princ cikar bundan der vede kendi fiyatini koyar atiyorum princi 7500 tl ye satiyorsa 7500 le 60 i carp 100 ton celtik fiyati cikar, onada kirik, kepek bedava kalir, birde bize 7500 der toptancilara 8000 den verir ordanda kazanir gibi, umarim aciklayici olmustur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
2020 harman dönemi Çeltik fiyat ve verimleri hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt