PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
2020 sezonu Çeltik Ekim Sezonu Başlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci33" data-source="post: 1338249" data-attributes="member: 56425"><p>Bereketli olsun arkadaşım, seneye gel bana da şaç benim cesaretim yok. 12 mayısta ektik bizde. Elle saçılanı bu sene beğenmedim. Gerçi bu sene çeltikçiliğimi beğenmedim, çünkü, lazer tesviyem kötü olmuş, üstüne üstlük sıvı gübremi katı gübremi attım, iki gün çalışmak zorumdaydım altına ot ilacımı almışken atamadan yağmur çöktü. Yerler doldu salıp yeniden karıştırmak yerine ilace alıp ekimi yaptık. Tohum seyrek düşmüş sanki17-18 kg atıldı gibi. Birde müthiş darı geldi. Şimdi 8. Gün kurutmaya çektim ot mücadelesi yapacağım ama ne yapacağımı ben bile kestiremiyorum. Kuruya cilinger çakması atıp su basıp odram türevi atmayı planlıyorsum şimdi diyom yağmur diyorlar eğer yaparsa bi 4-5 gün daha bekleyip direk facet karışımı mı yapayım diyorum. İşin özü bu sene nazarlardayız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci33, post: 1338249, member: 56425"] Bereketli olsun arkadaşım, seneye gel bana da şaç benim cesaretim yok. 12 mayısta ektik bizde. Elle saçılanı bu sene beğenmedim. Gerçi bu sene çeltikçiliğimi beğenmedim, çünkü, lazer tesviyem kötü olmuş, üstüne üstlük sıvı gübremi katı gübremi attım, iki gün çalışmak zorumdaydım altına ot ilacımı almışken atamadan yağmur çöktü. Yerler doldu salıp yeniden karıştırmak yerine ilace alıp ekimi yaptık. Tohum seyrek düşmüş sanki17-18 kg atıldı gibi. Birde müthiş darı geldi. Şimdi 8. Gün kurutmaya çektim ot mücadelesi yapacağım ama ne yapacağımı ben bile kestiremiyorum. Kuruya cilinger çakması atıp su basıp odram türevi atmayı planlıyorsum şimdi diyom yağmur diyorlar eğer yaparsa bi 4-5 gün daha bekleyip direk facet karışımı mı yapayım diyorum. İşin özü bu sene nazarlardayız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
2020 sezonu Çeltik Ekim Sezonu Başlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt