PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
2020 sezonu Çeltik Ekim Sezonu Başlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="merdumgiriz" data-source="post: 1341092" data-attributes="member: 85336"><p>Arkadaşlar fotograf 25 günlük osmancık'a ait. Benim dikkatinizi çekmek istediğim şey çeltik değil; resimde de gördüğünüz gibi ölen darılar. Otör ıq attık. Dönüme 300 ml. civarındaatmışız. Yaklaşık 150 ml. Halo'yla karıştırarak. Ben bu kadar etkili olabileceğini düşünmüyordum açıkçası. Muazzam bir ilaç. Komşumuz dönüme 500 ml.den fazla halo attı onun darılar ölmedi. </p><p></p><p>Gecen sene bir arkadaş forumda "çiftçinin kurtuluşu bu ilacta" diye yazdığında abartıyor herhalde demiştim. Bu sene bu ifadenin kesinlikle doğru olduğuna kanaat getirdim. İlaçları fayda etmeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Tabi 40 günü geçmediyse. Geçen sene 45-50 günlük bir yere tetris atmıştık, ardından gübreyi de üstelik fazla fazla vermemize rağmen çeltik cüce kalmıştı.</p><p></p><p>Otörle ilgili uyarı olarak söyleyebileceğim iki şey var: ilki doz aşımı sanırım çeltiği de etkiliyor. Normalde dönüme 200 ml. fakat biz fazla fazla ektik fayda etsin diye ve bazı çeltikler de etkilendi sanırım. Bunu seyreklikten çıkarıyorum. İkincisi ise suyu verdikten sonra darının fasılasız 6-7 gün suya boğulu kalması gerekiyor. Biz çok az yerde suya boğduramadık -keşen iyi olmadığından- bunlara dikkat edildiğinde başarı kaçınılmaz.</p><p></p><p>Bu sene biz kız otunu öldüremedik. Dönüme 500 ml. Basagran M ekmemize rağmen. Bu konuda önereceğiniz etken maddesi farklı bir ilaç varsa, yazarsanız memnun olurum. </p><p></p><p>Allah kimsenin emeğini zayi etmesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="merdumgiriz, post: 1341092, member: 85336"] Arkadaşlar fotograf 25 günlük osmancık'a ait. Benim dikkatinizi çekmek istediğim şey çeltik değil; resimde de gördüğünüz gibi ölen darılar. Otör ıq attık. Dönüme 300 ml. civarındaatmışız. Yaklaşık 150 ml. Halo'yla karıştırarak. Ben bu kadar etkili olabileceğini düşünmüyordum açıkçası. Muazzam bir ilaç. Komşumuz dönüme 500 ml.den fazla halo attı onun darılar ölmedi. Gecen sene bir arkadaş forumda "çiftçinin kurtuluşu bu ilacta" diye yazdığında abartıyor herhalde demiştim. Bu sene bu ifadenin kesinlikle doğru olduğuna kanaat getirdim. İlaçları fayda etmeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Tabi 40 günü geçmediyse. Geçen sene 45-50 günlük bir yere tetris atmıştık, ardından gübreyi de üstelik fazla fazla vermemize rağmen çeltik cüce kalmıştı. Otörle ilgili uyarı olarak söyleyebileceğim iki şey var: ilki doz aşımı sanırım çeltiği de etkiliyor. Normalde dönüme 200 ml. fakat biz fazla fazla ektik fayda etsin diye ve bazı çeltikler de etkilendi sanırım. Bunu seyreklikten çıkarıyorum. İkincisi ise suyu verdikten sonra darının fasılasız 6-7 gün suya boğulu kalması gerekiyor. Biz çok az yerde suya boğduramadık -keşen iyi olmadığından- bunlara dikkat edildiğinde başarı kaçınılmaz. Bu sene biz kız otunu öldüremedik. Dönüme 500 ml. Basagran M ekmemize rağmen. Bu konuda önereceğiniz etken maddesi farklı bir ilaç varsa, yazarsanız memnun olurum. Allah kimsenin emeğini zayi etmesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
2020 sezonu Çeltik Ekim Sezonu Başlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt