PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
2020 sezonu Çeltik Ekim Sezonu Başlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çeltikçi22" data-source="post: 1341310" data-attributes="member: 57866"><p>Biz 30-35 günlük üre akabinde 55_65 arası sülfat kullanıyoruz. Kumluk yerlere arada takviyede yapıyoruz duruma göre. Ben bu yıl karanfil ve Titan uyguladım celtiklere. Çıkış biraz yavaş oldu ama şu an 22 günlük oldu celtikte maşallah çöp yok tertemiz. Cameo olan yerlere hiç ilaç atmamayi düşünüyorum. Rekor olan kisimi intervixle halledicem kısmetse. Basf ın beyond diye bir ilacı varmış hem otu hem de kırmızı çeltiği olduruyormus. Bu ilacı kullanan oldu mu acaba aranızda?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çeltikçi22, post: 1341310, member: 57866"] Biz 30-35 günlük üre akabinde 55_65 arası sülfat kullanıyoruz. Kumluk yerlere arada takviyede yapıyoruz duruma göre. Ben bu yıl karanfil ve Titan uyguladım celtiklere. Çıkış biraz yavaş oldu ama şu an 22 günlük oldu celtikte maşallah çöp yok tertemiz. Cameo olan yerlere hiç ilaç atmamayi düşünüyorum. Rekor olan kisimi intervixle halledicem kısmetse. Basf ın beyond diye bir ilacı varmış hem otu hem de kırmızı çeltiği olduruyormus. Bu ilacı kullanan oldu mu acaba aranızda? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
2020 sezonu Çeltik Ekim Sezonu Başlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt