PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
2020 sezonu Çeltik Ekim Sezonu Başlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1341317" data-attributes="member: 83469"><p>Fazla gübre atmak çok verim almak değil, osmancık hele hiç sevmez tarlanız ne kadar kaldırıyorsa o kadar atın örneğin ilk seferde 25 kg sülfat, yeterli olur, 55 günlük gibi zayıf yerlere tekrar gezelemek olabilir, azın çaresi var çok gübrenin çaresi yok, ben 30 kg sülfat atar çıkarım , ikinci gübre pek atmam, artık bende gübreyi 2 ye çıkarıcam, su tutmayan göller daha çok gübre ister nabza göre şerbet işin özü bu, bizim verimler 600 -800 arası değişir 1974 ten beri aynı yerlere yaparız nadir ara veririz en son 2004 te bi sene başka ticaret ekmiştim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1341317, member: 83469"] Fazla gübre atmak çok verim almak değil, osmancık hele hiç sevmez tarlanız ne kadar kaldırıyorsa o kadar atın örneğin ilk seferde 25 kg sülfat, yeterli olur, 55 günlük gibi zayıf yerlere tekrar gezelemek olabilir, azın çaresi var çok gübrenin çaresi yok, ben 30 kg sülfat atar çıkarım , ikinci gübre pek atmam, artık bende gübreyi 2 ye çıkarıcam, su tutmayan göller daha çok gübre ister nabza göre şerbet işin özü bu, bizim verimler 600 -800 arası değişir 1974 ten beri aynı yerlere yaparız nadir ara veririz en son 2004 te bi sene başka ticaret ekmiştim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
2020 sezonu Çeltik Ekim Sezonu Başlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt