PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2020 Sezonundan Beklentileriniz Neler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci60" data-source="post: 1309319" data-attributes="member: 12909"><p>1500 dönüm beyaz çerezlik ayçekirdeği ekmeyi düşünüyoruz araziyi kiralardık sürdük. İnşallah hayırlısı olur çok dengesiz piyasası.</p><p></p><p>250 dönüm kızıltan buğday ektik. Aslında buğdayın bi kârı kalmadı bizim bölgede 250 kg verimle ama sırf hayvanlara balya çıksın tarlalarda boş durmasın diye ezbere devam dedik. 140 dönümde arpa var bunuda koyunlara kırdırıp yedirmek için ektim.</p><p></p><p>150 dönüm nohut, 50 dönümde mercimek ekeceğim yerleri sürülü bekliyor. Her ikisindende olsun dedim biri para etmezse biri ediyor...</p><p></p><p>Hayvancılık olarak ise buzağılar 7 tane oldular, 14 tane daha bekliyoruz inşallah. Koyunlarda ise 210 kuzumuz oldu, 300 e yakında bu sıralar doğum bekliyoruz. İnşallah sezon sonunda koyunlar kendini ikiye katlayacak, en büyük piyango bu olur bana. </p><p></p><p>Bizim aktifliğimiz bukadar tarımda ve haycancılıkta. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, herkes alnının terini güle güle yer inşallah...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci60, post: 1309319, member: 12909"] 1500 dönüm beyaz çerezlik ayçekirdeği ekmeyi düşünüyoruz araziyi kiralardık sürdük. İnşallah hayırlısı olur çok dengesiz piyasası. 250 dönüm kızıltan buğday ektik. Aslında buğdayın bi kârı kalmadı bizim bölgede 250 kg verimle ama sırf hayvanlara balya çıksın tarlalarda boş durmasın diye ezbere devam dedik. 140 dönümde arpa var bunuda koyunlara kırdırıp yedirmek için ektim. 150 dönüm nohut, 50 dönümde mercimek ekeceğim yerleri sürülü bekliyor. Her ikisindende olsun dedim biri para etmezse biri ediyor... Hayvancılık olarak ise buzağılar 7 tane oldular, 14 tane daha bekliyoruz inşallah. Koyunlarda ise 210 kuzumuz oldu, 300 e yakında bu sıralar doğum bekliyoruz. İnşallah sezon sonunda koyunlar kendini ikiye katlayacak, en büyük piyango bu olur bana. Bizim aktifliğimiz bukadar tarımda ve haycancılıkta. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, herkes alnının terini güle güle yer inşallah... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2020 Sezonundan Beklentileriniz Neler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt