PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2020 Sezonundan Beklentileriniz Neler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1348925" data-attributes="member: 6672"><p>Evet arkqdaşlar evdeki hesap carsıyı tutmuşmu</p><p>18 donun arpq 6 ton net 1300tl kilo yagmur nedeni ile 15 20 gun gec hasat bunada şükur</p><p>18 donüm 350 balya 7 tl tane</p><p>Karpuz sezonumuz 15 gün once bitti 20 dekar 140 ton 80 bine verdim </p><p>Balya sezonu devam ediyor şuan 21 bin oldu fiyat 3tl den baglıyorum cok cok olursa 2.5 tlden birde peşinse bi 2 3 bin daha baglarim</p><p>Yonca 4 bicim 800 balya 3 bicim daha olur 500 balya civari fiyat parca alanlar 25 toplu alanlar 23 tl Hepinize hayirli sezonlar diliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1348925, member: 6672"] Evet arkqdaşlar evdeki hesap carsıyı tutmuşmu 18 donun arpq 6 ton net 1300tl kilo yagmur nedeni ile 15 20 gun gec hasat bunada şükur 18 donüm 350 balya 7 tl tane Karpuz sezonumuz 15 gün once bitti 20 dekar 140 ton 80 bine verdim Balya sezonu devam ediyor şuan 21 bin oldu fiyat 3tl den baglıyorum cok cok olursa 2.5 tlden birde peşinse bi 2 3 bin daha baglarim Yonca 4 bicim 800 balya 3 bicim daha olur 500 balya civari fiyat parca alanlar 25 toplu alanlar 23 tl Hepinize hayirli sezonlar diliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2020 Sezonundan Beklentileriniz Neler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt