PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2020 yılı Danelik Mısır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ramoo6868" data-source="post: 1321601" data-attributes="member: 73593"><p>Yorumlara baktımda damlama yapan pek yok sanırım biz damlamada 6. Yilimiz çok yıllık almıştım hâlâ kullanıyorum herkeze tavsiye ediyorum damlama olmazsa verim alamazsın dekara 2 tonları görüyoruz toprağımız taşlı birazda kumsal çok kaliteli değil normal eğer toprağımız daha iyi taşsız kan kırmızı toprak olsun neler yaparız Allah'ın izni ile diğer mahsülleri paylaşmak istiyorum mesala silajlık mısır dekara 10 ton, şeker pancarı dekara 10 ton ,arpa dekara 800kg ,buğday dekara 800 kg</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ramoo6868, post: 1321601, member: 73593"] Yorumlara baktımda damlama yapan pek yok sanırım biz damlamada 6. Yilimiz çok yıllık almıştım hâlâ kullanıyorum herkeze tavsiye ediyorum damlama olmazsa verim alamazsın dekara 2 tonları görüyoruz toprağımız taşlı birazda kumsal çok kaliteli değil normal eğer toprağımız daha iyi taşsız kan kırmızı toprak olsun neler yaparız Allah'ın izni ile diğer mahsülleri paylaşmak istiyorum mesala silajlık mısır dekara 10 ton, şeker pancarı dekara 10 ton ,arpa dekara 800kg ,buğday dekara 800 kg [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2020 yılı Danelik Mısır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt