PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2021-2022 Yılı Buğday Ekim Dönemi Başlıyor Gübreler Pahalı Peki Gübrelemeler Nasıl Olacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alexander" data-source="post: 1414287" data-attributes="member: 106"><p>Cuguli cekerken ayni zamanda disk tillerde uyguladim.yagmurdan once tiller ve disk tiller ile iki traktor ile birlikte topraği karistirip kabarttik.Tabana 18kg 20.20.0.so3 uyguladim. Ekim sonrası hummer uygulayacağım nasipse</p><p>Aralık 20 gibi 11 kg %21 a.sulfat uygulayacağım.sulfat satin aldim.</p><p>Şubat ilk haftası nasipse 20kg üre uygulayacağim satin aldim. bu arada kok bogaz çinko ve axial lancolet uygulayacağım.</p><p>Şayet üre ucuzlarsa 10-15 kg mart ortası gibi tekra üre uygulayabilirim.</p><p>Pas ilacı be yaprak gübresi birlkte uygualyacagim .</p><p>Son işlem süne uygulayıp insallah Nasipse 4 liraya buğday satmaya çalışacağım.yoksa zarar yazar.</p><p>Herkese saygı selam.Bol bereketli sezon dileğiyle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alexander, post: 1414287, member: 106"] Cuguli cekerken ayni zamanda disk tillerde uyguladim.yagmurdan once tiller ve disk tiller ile iki traktor ile birlikte topraği karistirip kabarttik.Tabana 18kg 20.20.0.so3 uyguladim. Ekim sonrası hummer uygulayacağım nasipse Aralık 20 gibi 11 kg %21 a.sulfat uygulayacağım.sulfat satin aldim. Şubat ilk haftası nasipse 20kg üre uygulayacağim satin aldim. bu arada kok bogaz çinko ve axial lancolet uygulayacağım. Şayet üre ucuzlarsa 10-15 kg mart ortası gibi tekra üre uygulayabilirim. Pas ilacı be yaprak gübresi birlkte uygualyacagim . Son işlem süne uygulayıp insallah Nasipse 4 liraya buğday satmaya çalışacağım.yoksa zarar yazar. Herkese saygı selam.Bol bereketli sezon dileğiyle. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2021-2022 Yılı Buğday Ekim Dönemi Başlıyor Gübreler Pahalı Peki Gübrelemeler Nasıl Olacak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt