PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2021’de aldığımız ilaç fiyatlarını paylaşalım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1377067" data-attributes="member: 86165"><p>İlki bayrak yaprağı Tam çıkana kadar bekleyebiliyorsaniz en iyisi o zaman. 20-25 gün sonra çiçeklenme sonrası da ikinci Atilabilir.</p><p></p><p>Geçen yıl Başak çıkartırken bulutlu iki üç günde bir 2-3kg yagis vardı 10gun falan. Hafif külleme başlamıştı Çiçeklenme zamanı. Hava açtığı gibi çiçek bitince atmıştım temizledi. İşte tam kesin bir tarih desek de iklim mevsim uymayabiliyor.</p><p></p><p>Kokbogaz atıyor musunuz? Sapa kalktiktan sonra iki-uc etken maddeli İyi bir ilaçla başağa kadar dayanabiliyor.</p><p></p><p>Bizim burda Kokbogaz - ara pas - Başak çıkınca yine pas atıyoruz. Üç uygulama oluyor yani toplamda.</p><p></p><p>Toplam iki uygulama olacaksa ilkini Ne kadar geç atabiliyorsaniz o zaman en iyisi. Hava yağmur sicaklik beklentisine göre. Hastalık belirtisini illa görmeden de önlem amaçlı Atilabilir. Ben genelde beklentiye göre hareket ediyorum. Yine de yanıldığımız Oluyor. </p><p></p><p>Ben o dediğim yağışlı dönemden sonra atarım dedim hafif külleme Başlangıci ile kurtardık. Riske girmeyip erken atanlardan daha iyi oldu daha çok yeşil kaldı etkisi uzun sürdü. </p><p></p><p></p><p>Bu pas ilaçlarında bir de şu durum var hocam. Attıktan sonra üzerine ne kadar yagis düşerse ilaç yıkanıyor sanırım etki suresini kısaltiyor. </p><p></p><p>Yaprak Gübreleri İle karıştırınca da yağmur sonrası daha iyi çalışıyor. Ben genelde yağış sonrasına denk getirmeye çalışıyorum ilacın etkisi uzun sürsün ve yaprak Gübreleri daha etkili çalışsın diye.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1377067, member: 86165"] İlki bayrak yaprağı Tam çıkana kadar bekleyebiliyorsaniz en iyisi o zaman. 20-25 gün sonra çiçeklenme sonrası da ikinci Atilabilir. Geçen yıl Başak çıkartırken bulutlu iki üç günde bir 2-3kg yagis vardı 10gun falan. Hafif külleme başlamıştı Çiçeklenme zamanı. Hava açtığı gibi çiçek bitince atmıştım temizledi. İşte tam kesin bir tarih desek de iklim mevsim uymayabiliyor. Kokbogaz atıyor musunuz? Sapa kalktiktan sonra iki-uc etken maddeli İyi bir ilaçla başağa kadar dayanabiliyor. Bizim burda Kokbogaz - ara pas - Başak çıkınca yine pas atıyoruz. Üç uygulama oluyor yani toplamda. Toplam iki uygulama olacaksa ilkini Ne kadar geç atabiliyorsaniz o zaman en iyisi. Hava yağmur sicaklik beklentisine göre. Hastalık belirtisini illa görmeden de önlem amaçlı Atilabilir. Ben genelde beklentiye göre hareket ediyorum. Yine de yanıldığımız Oluyor. Ben o dediğim yağışlı dönemden sonra atarım dedim hafif külleme Başlangıci ile kurtardık. Riske girmeyip erken atanlardan daha iyi oldu daha çok yeşil kaldı etkisi uzun sürdü. Bu pas ilaçlarında bir de şu durum var hocam. Attıktan sonra üzerine ne kadar yagis düşerse ilaç yıkanıyor sanırım etki suresini kısaltiyor. Yaprak Gübreleri İle karıştırınca da yağmur sonrası daha iyi çalışıyor. Ben genelde yağış sonrasına denk getirmeye çalışıyorum ilacın etkisi uzun sürsün ve yaprak Gübreleri daha etkili çalışsın diye. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2021’de aldığımız ilaç fiyatlarını paylaşalım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt