PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2022 Hububat Alım Fiyatları Açıklandı | TMO Fiyat Politikası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="murathancglk" data-source="post: 1432052" data-attributes="member: 87185"><p>Bilgim dışı bir şeyi merak ediyorum şimdi lisanlı depolar nedir diye tarayıcıda arattırdığım da bakanlığın gözetimi ve denetimi altında diye bir tabir çarpıyor gözüme.Ben bu zamana kadar lisanslı depoculuğa ürün vermedim ama bu sene vermeyi düşünüyordum kızışma etme gibi problemler oluşmasın diye ama şöyle bir olasılık beliriyor kafamda olur olmaz bilmiyorum ama çoğu çiftçi buğdayı o fiyata vermeyi düşünmüyor dışarıdan buğday gelmiyo şimdi mecbur olan borcu olan satacak ağustos sonu gibi piyasa patlarsa fiyat 8-9 bandına çıkarsa devlet burda ki buğdaya el koyma gibi bi eylem gösterir mi sonuç olarak düşündükleri tek şey halkın emeklinin minimum fiyata unlu mamul tüketebilmesi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="murathancglk, post: 1432052, member: 87185"] Bilgim dışı bir şeyi merak ediyorum şimdi lisanlı depolar nedir diye tarayıcıda arattırdığım da bakanlığın gözetimi ve denetimi altında diye bir tabir çarpıyor gözüme.Ben bu zamana kadar lisanslı depoculuğa ürün vermedim ama bu sene vermeyi düşünüyordum kızışma etme gibi problemler oluşmasın diye ama şöyle bir olasılık beliriyor kafamda olur olmaz bilmiyorum ama çoğu çiftçi buğdayı o fiyata vermeyi düşünmüyor dışarıdan buğday gelmiyo şimdi mecbur olan borcu olan satacak ağustos sonu gibi piyasa patlarsa fiyat 8-9 bandına çıkarsa devlet burda ki buğdaya el koyma gibi bi eylem gösterir mi sonuç olarak düşündükleri tek şey halkın emeklinin minimum fiyata unlu mamul tüketebilmesi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2022 Hububat Alım Fiyatları Açıklandı | TMO Fiyat Politikası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt