PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2022 Hububat Alım Fiyatları Açıklandı | TMO Fiyat Politikası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1432086" data-attributes="member: 59451"><p>Açıklanmış artık yorum yapmak anlamsız ama açıklanan fiyat destek ile birlikte tamda zahireciler birliğinin açıkladığı en az olması gereken fiyat 7 lira olmuş oldu, devletinde işleri tüccar kafasıyla, hala üretim tarafı düşünülerek yapılan bir iş yok ortada.Sadece ürün fiyatı belirleyerek tarımsal üretim imkansız, girdilerin fiyatlarının kontrolü ve desteklemeler zamanında olmazsa, yerinde olmazsa olmaz.</p><p></p><p> Fakat neredeyse 7 ay önce forumda açılmış bir topik var, aşağıya alıntılayacağım, topiğin açılmasıyla birlikte tamda o günlerde devalüasyonun hızlanması fiyatların artışa geçmesi derken 2022 ye giriş ve 2022 yarılandığında başlığa yaklaşan fiyatlara yükselişler mecburi oldu, bundan sonrada 2022 kışı mecburi 10 liralara yükselen fiyatarı görmemiz anormal olmaz görünüyor, olaylar ve dünyadaki gıda tedariğinde yaşanalara çözüm şimdilik ufukta görünmüyor, üstelik emtia fiyatları petrol ve gübre gibi girdiler tarımsal ürünleri üretim maliyetlerini çok yukarı çekti, artık fiyat başlıktaki gibi olması için hiçbir sebep yok gibi, sadece global konjonktürdeki gidişat değişmese bile rahat olabilir görülüyor.</p><p></p><p> Bu tip zamanlarda piyasalardaki oluşan fiyatlar her zaman geçici oluyor, bakalım kışa neler olacak.</p><p></p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.trakkulup.net/threads/2022-kisi-bugday-10-tl-olabilir.110130/page-10[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1432086, member: 59451"] Açıklanmış artık yorum yapmak anlamsız ama açıklanan fiyat destek ile birlikte tamda zahireciler birliğinin açıkladığı en az olması gereken fiyat 7 lira olmuş oldu, devletinde işleri tüccar kafasıyla, hala üretim tarafı düşünülerek yapılan bir iş yok ortada.Sadece ürün fiyatı belirleyerek tarımsal üretim imkansız, girdilerin fiyatlarının kontrolü ve desteklemeler zamanında olmazsa, yerinde olmazsa olmaz. Fakat neredeyse 7 ay önce forumda açılmış bir topik var, aşağıya alıntılayacağım, topiğin açılmasıyla birlikte tamda o günlerde devalüasyonun hızlanması fiyatların artışa geçmesi derken 2022 ye giriş ve 2022 yarılandığında başlığa yaklaşan fiyatlara yükselişler mecburi oldu, bundan sonrada 2022 kışı mecburi 10 liralara yükselen fiyatarı görmemiz anormal olmaz görünüyor, olaylar ve dünyadaki gıda tedariğinde yaşanalara çözüm şimdilik ufukta görünmüyor, üstelik emtia fiyatları petrol ve gübre gibi girdiler tarımsal ürünleri üretim maliyetlerini çok yukarı çekti, artık fiyat başlıktaki gibi olması için hiçbir sebep yok gibi, sadece global konjonktürdeki gidişat değişmese bile rahat olabilir görülüyor. Bu tip zamanlarda piyasalardaki oluşan fiyatlar her zaman geçici oluyor, bakalım kışa neler olacak. [URL unfurl="true"]https://www.trakkulup.net/threads/2022-kisi-bugday-10-tl-olabilir.110130/page-10[/URL] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2022 Hububat Alım Fiyatları Açıklandı | TMO Fiyat Politikası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt