PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
2022 yılı Dap gübresi fiyat tahmini
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1416464" data-attributes="member: 59451"><p>Krizlerden kimse kazançlı çıkamaz, herkes zararlı çıkar bu bir gerçek.</p><p></p><p>En az zarar edecek durumu göze almak en iyisi, zarar etmiycem diyen olmaz, </p><p></p><p>Üst gübre kullanımında azot eğer toprakda bitkinin alabileceği seviyeye gelmemişse gerekenden az atılmış olması işe yaramaz bitki alamaz, toprakda azotun bitkinin alabileceği seviyeye ulaşacak kadar atılması gerekir, üst gübrelemede az gübre atarım olayı yanlıştır, yeterli gübre atılmazsa atılandanda faydalanma olmaz.</p><p></p><p>Taban gübreleride zaten pahalı, her yıl 20 atıyordum bu yıl 10 yada 10 atıyordum bu yıl 5 atarım hesabıda aslında gübreye verilen paranın tam karşılığının geri dönmemesi demektir, </p><p></p><p> Çiftçi biliyor zaten ne atarsa verim alacağını, bununda maliyetine bakacak getirisi götürüsüne bakacak,</p><p></p><p> Aslına bakarsanız gıda krizinde gıda fiyatları artıyorsa ürün fiyatı artmasından olur başka bişeyden olmaz, bu durumda artan ütün fiyatı herşekilde girdileri karşılaması ve kazandırması beklenir, o zaman girdileri alabilecek fiyata ürünü satma şansı olan üretici üretimde süreklilik sağlayabilir, bu durumda satarken ürünü bir sonraki masraflar için satmalı, al kardeşim şu kadar ürün, ver bana bu kadar gübre mazot vs..., zaten bedavaya kimse kimseye gübre mazot vermez, yoksa kriz affetmeyebilir, neyin ne olacağı bilinmiyor, kimse bilmiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1416464, member: 59451"] Krizlerden kimse kazançlı çıkamaz, herkes zararlı çıkar bu bir gerçek. En az zarar edecek durumu göze almak en iyisi, zarar etmiycem diyen olmaz, Üst gübre kullanımında azot eğer toprakda bitkinin alabileceği seviyeye gelmemişse gerekenden az atılmış olması işe yaramaz bitki alamaz, toprakda azotun bitkinin alabileceği seviyeye ulaşacak kadar atılması gerekir, üst gübrelemede az gübre atarım olayı yanlıştır, yeterli gübre atılmazsa atılandanda faydalanma olmaz. Taban gübreleride zaten pahalı, her yıl 20 atıyordum bu yıl 10 yada 10 atıyordum bu yıl 5 atarım hesabıda aslında gübreye verilen paranın tam karşılığının geri dönmemesi demektir, Çiftçi biliyor zaten ne atarsa verim alacağını, bununda maliyetine bakacak getirisi götürüsüne bakacak, Aslına bakarsanız gıda krizinde gıda fiyatları artıyorsa ürün fiyatı artmasından olur başka bişeyden olmaz, bu durumda artan ütün fiyatı herşekilde girdileri karşılaması ve kazandırması beklenir, o zaman girdileri alabilecek fiyata ürünü satma şansı olan üretici üretimde süreklilik sağlayabilir, bu durumda satarken ürünü bir sonraki masraflar için satmalı, al kardeşim şu kadar ürün, ver bana bu kadar gübre mazot vs..., zaten bedavaya kimse kimseye gübre mazot vermez, yoksa kriz affetmeyebilir, neyin ne olacağı bilinmiyor, kimse bilmiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
2022 yılı Dap gübresi fiyat tahmini
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt