PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2073 4x4 almayı düşünüyorum görüşleriniz çok önemli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="başak 2073 nurullah" data-source="post: 540758" data-attributes="member: 6786"><p><strong>Ynt: 2073 4x4 almayı düşünüyorum görüşleriniz çok önemli</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bizde 2005 2073 var güçte az gelıyordu buna turbo ve lda başlıgı taktırdım kuyruk mılıne gelın normal halıyle 285 den çok çekıyor bunu hem fındık patojunda denedım hemde tomburuk makarasında ormandada denedım fıyatlar ıyı gıbı gorunsede tubo ve lda gırısı taktır pompayı az açtırın korkmayın çok yakmıyacak yıne eskıye nazaran fazla ama gucu hıssedeceksınız en an 1.5 fites daha iyi 3 vıteste ön kadırarak kalkıyor su anda ben çekıden problem yasadım bu yolla halletım sunu solerım bu traktorun tek kötu yanı satarken ve fabrıkadakı arkadaşlar arge konusunda yetersız.. aırza vermıyor bendekı su anda 9 saatte hala motor sorunu ve dıyer sorun yaşamadım ön agırlıkları sokmedım ormanda kullanmamramen ön yakım bozulmadı ama 4x4 yapmayı</p><p>dusunuyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="başak 2073 nurullah, post: 540758, member: 6786"] [b]Ynt: 2073 4x4 almayı düşünüyorum görüşleriniz çok önemli[/b] arkadaşlar bizde 2005 2073 var güçte az gelıyordu buna turbo ve lda başlıgı taktırdım kuyruk mılıne gelın normal halıyle 285 den çok çekıyor bunu hem fındık patojunda denedım hemde tomburuk makarasında ormandada denedım fıyatlar ıyı gıbı gorunsede tubo ve lda gırısı taktır pompayı az açtırın korkmayın çok yakmıyacak yıne eskıye nazaran fazla ama gucu hıssedeceksınız en an 1.5 fites daha iyi 3 vıteste ön kadırarak kalkıyor su anda ben çekıden problem yasadım bu yolla halletım sunu solerım bu traktorun tek kötu yanı satarken ve fabrıkadakı arkadaşlar arge konusunda yetersız.. aırza vermıyor bendekı su anda 9 saatte hala motor sorunu ve dıyer sorun yaşamadım ön agırlıkları sokmedım ormanda kullanmamramen ön yakım bozulmadı ama 4x4 yapmayı dusunuyorum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2073 4x4 almayı düşünüyorum görüşleriniz çok önemli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt