PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
213 koyunu boğarak öldürdü!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="akcaorenli" data-source="post: 419217" data-attributes="member: 26451"><p><strong>Ynt: 213 koyunu boğarak öldürdü!</strong></p><p></p><p>ben hasan dagında güdüyorum olede sarp bi dag olugunu düsünmüyom 1000 koyuna 2 kopek veya 3 yetiyor ben sahit olamadım o zamnlara ama dedem 1400 yoz davar gudermıs 1 kopekle köpekden kopege deişir ama suda bi gercek kı o kadar kurt saldırıyosa kopek fayda etmez bi kopek bı kurdu teke tek asla yenemez kurtda öd olsun yeter ki demekki bu olaydakı kurtlar devlet bırakıyor 3-4 yıl oncede adamdan kopekden korkmayan kurt cokdu burdu şükür geberdiler avcılar sayesinde...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akcaorenli, post: 419217, member: 26451"] [b]Ynt: 213 koyunu boğarak öldürdü![/b] ben hasan dagında güdüyorum olede sarp bi dag olugunu düsünmüyom 1000 koyuna 2 kopek veya 3 yetiyor ben sahit olamadım o zamnlara ama dedem 1400 yoz davar gudermıs 1 kopekle köpekden kopege deişir ama suda bi gercek kı o kadar kurt saldırıyosa kopek fayda etmez bi kopek bı kurdu teke tek asla yenemez kurtda öd olsun yeter ki demekki bu olaydakı kurtlar devlet bırakıyor 3-4 yıl oncede adamdan kopekden korkmayan kurt cokdu burdu şükür geberdiler avcılar sayesinde... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
213 koyunu boğarak öldürdü!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt