PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
22 ocak buğdayların son durumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 1013873" data-attributes="member: 21067"><p>Valla aynı şeyi önerecektim, burnumu sokmuş olmayım diye bir şey demedim [emoji2]</p><p></p><p>Bu gün ufak bi Trakya turu attım. Azot noksanlığı kritik seviyelere çıkmış. Bazı bölgeler bildiğin gazele dönmüş. Kötü yanı toprak çok yaş. Son kardan sonra daha nereden baksan 10 gün zor girilir tarlalara. O nedenle erken azot uygulaması (bu yıl için) hayat kurtarıyor. </p><p></p><p>Bundan sonda uygulanabilecek besleme, semptomlara göre yapılmalı. </p><p></p><p>Mesel buğdayın keyfi iyi ama rengi daha canlı olabilir. Tabana verilen magnezyum çok az. Kök Boğaz ile çinko + İlk pas ile magnezyum beslemesi muhakkak fark yaratacaktır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 1013873, member: 21067"] Valla aynı şeyi önerecektim, burnumu sokmuş olmayım diye bir şey demedim [emoji2] Bu gün ufak bi Trakya turu attım. Azot noksanlığı kritik seviyelere çıkmış. Bazı bölgeler bildiğin gazele dönmüş. Kötü yanı toprak çok yaş. Son kardan sonra daha nereden baksan 10 gün zor girilir tarlalara. O nedenle erken azot uygulaması (bu yıl için) hayat kurtarıyor. Bundan sonda uygulanabilecek besleme, semptomlara göre yapılmalı. Mesel buğdayın keyfi iyi ama rengi daha canlı olabilir. Tabana verilen magnezyum çok az. Kök Boğaz ile çinko + İlk pas ile magnezyum beslemesi muhakkak fark yaratacaktır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
22 ocak buğdayların son durumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt