PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
22'li 2.el 1998 Model Özdöken Mibzer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 178572" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: 22'li 2.el 1998 Model Özdöken Mibzer</strong></p><p></p><p>mekanik kaldıraçlı mibzerler;traktöre uzanan iki ip vasıtası ile kaldırılıp indilir.ekime başlarken an kenarlarındab tarlanın etrafı dolşılararak ekim yapılır.ortasına gelindiğinde ekim biter ve köşelerden çapraz gidilerek tarla bitirilir.pisyonlu ise bir kenarından başlanıp aynı pancar yada mısır ekere gibi tarla ekilir enson yastık başlarına gidilip tarla bitirilir.mekanik kaldıraçlıda köşelerden çapraz gidimlerde fazladan tohum kullanılmaktadır.yani mekanik kaldıraçlılar daha çok tohum kullanır.bu bir dez avantajlıdır.dar tarlalarda kenarında kavak direk gibi şeylerin olduğu tarlalarda mekanik kaldıraçlı nın kullanılması daha zordur.çünkü bir yere takıldığında traktörün geri gitme ihtimali yoktur...pistonlu mibzerler her yönüyle avantajlı ve kullanışlıdır...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 178572, member: 7396"] [b]Ynt: 22'li 2.el 1998 Model Özdöken Mibzer[/b] mekanik kaldıraçlı mibzerler;traktöre uzanan iki ip vasıtası ile kaldırılıp indilir.ekime başlarken an kenarlarındab tarlanın etrafı dolşılararak ekim yapılır.ortasına gelindiğinde ekim biter ve köşelerden çapraz gidilerek tarla bitirilir.pisyonlu ise bir kenarından başlanıp aynı pancar yada mısır ekere gibi tarla ekilir enson yastık başlarına gidilip tarla bitirilir.mekanik kaldıraçlıda köşelerden çapraz gidimlerde fazladan tohum kullanılmaktadır.yani mekanik kaldıraçlılar daha çok tohum kullanır.bu bir dez avantajlıdır.dar tarlalarda kenarında kavak direk gibi şeylerin olduğu tarlalarda mekanik kaldıraçlı nın kullanılması daha zordur.çünkü bir yere takıldığında traktörün geri gitme ihtimali yoktur...pistonlu mibzerler her yönüyle avantajlı ve kullanışlıdır... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
22'li 2.el 1998 Model Özdöken Mibzer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt