PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
240 çekiş sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="halil altın" data-source="post: 883022" data-attributes="member: 56865"><p><strong>Ynt: 240 çekiş sorunu</strong></p><p></p><p>Derdimi tam anlatamamışım galiba. 240 henüz 2600 saatte, anahtar değmedi ve 8 senedir bizde. Bu traktörden önce 135 mf ispanyol vardı. 135 in yük çekişiyle 240 ın alakası yok. Çok çabuk bayılıyor. </p><p></p><p>Yokuş çıkarken uğultu yapıyor. Düşük devirlerde uğultu yapıyor Başlarda acaba kabinden dolayımı bu uğultu diyordum.</p><p></p><p>9 no 3 lü pulluk var 4 takviye ile pulluğu rahat rahat çekmiyor. Pulluk biraz inince bayılıp kalıyor. Bazen 3 takviyeye düşmek zorunda kalıyorum. (Bu arada 1 vites 4 takviyeden daha seri) </p><p></p><p>Aynı kazayağı ve tırmığı 135 de kullandım. 135 bunları fıldır fıldır çekerken, 240 1 viteste zar zor çekiyor. </p><p></p><p>İnişlerde frenler mi tutuyor diye vitesi boşa atıyorum. Yolda akıp gitmiyor frenler tutuyor gibi. </p><p></p><p>Çiftte bazen geri gitmek gerekirya baya gaz vermeden debriyajı bırakınca stop ediyor. Yani düşük devirlerde motor performansı kötü</p><p></p><p>Ama patozdaki performansı fena değil. Bundan dolayı sanki motorda enjektörde pompada birsorun yokta yürür aksamda mı sıkıntı var diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Geçen sene fren ayarlarını biraz sıkmıştım. Buğday götürürken asfaltta aniden kendi kendine frenlemeye başladı. Hiç fren ayarlarına dokunmadım az bekledim yola devam ettim. Aynı şeyi tekrarlamadı. Eve gelince fren ayarlarını tekrar hafiflettim.</p><p></p><p>Sorunun ne olduğunu tam anlamadanda tamire gitmek istemiyorum. </p><p></p><p>İnternette sorunun ne olabileceğini araştırırken bazı kişilerin 240 çekiş performansından çok memnun olduklarına rastladım. Lütfen bir yardımcı olun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="halil altın, post: 883022, member: 56865"] [b]Ynt: 240 çekiş sorunu[/b] Derdimi tam anlatamamışım galiba. 240 henüz 2600 saatte, anahtar değmedi ve 8 senedir bizde. Bu traktörden önce 135 mf ispanyol vardı. 135 in yük çekişiyle 240 ın alakası yok. Çok çabuk bayılıyor. Yokuş çıkarken uğultu yapıyor. Düşük devirlerde uğultu yapıyor Başlarda acaba kabinden dolayımı bu uğultu diyordum. 9 no 3 lü pulluk var 4 takviye ile pulluğu rahat rahat çekmiyor. Pulluk biraz inince bayılıp kalıyor. Bazen 3 takviyeye düşmek zorunda kalıyorum. (Bu arada 1 vites 4 takviyeden daha seri) Aynı kazayağı ve tırmığı 135 de kullandım. 135 bunları fıldır fıldır çekerken, 240 1 viteste zar zor çekiyor. İnişlerde frenler mi tutuyor diye vitesi boşa atıyorum. Yolda akıp gitmiyor frenler tutuyor gibi. Çiftte bazen geri gitmek gerekirya baya gaz vermeden debriyajı bırakınca stop ediyor. Yani düşük devirlerde motor performansı kötü Ama patozdaki performansı fena değil. Bundan dolayı sanki motorda enjektörde pompada birsorun yokta yürür aksamda mı sıkıntı var diye düşünüyorum. Geçen sene fren ayarlarını biraz sıkmıştım. Buğday götürürken asfaltta aniden kendi kendine frenlemeye başladı. Hiç fren ayarlarına dokunmadım az bekledim yola devam ettim. Aynı şeyi tekrarlamadı. Eve gelince fren ayarlarını tekrar hafiflettim. Sorunun ne olduğunu tam anlamadanda tamire gitmek istemiyorum. İnternette sorunun ne olabileceğini araştırırken bazı kişilerin 240 çekiş performansından çok memnun olduklarına rastladım. Lütfen bir yardımcı olun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
240 çekiş sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt