PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
240 çekiş sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="halil altın" data-source="post: 883091" data-attributes="member: 56865"><p><strong>Ynt: 240 çekiş sorunu</strong></p><p></p><p>Arka arkaya mesajlar gelmiş sağolun.</p><p></p><p>Traktör henüz 2600 saatlerde. 8 senedir bizde ve aldığımızdan beri hantallık var. Özelliklede 1500 devirlerin altına düştüğünde yükte çok çabuk bayılıyor. Düşük devirlerde belirgin uğultu sesi var.</p><p></p><p>Sanki 240 larda yağ eksiltme sorunu var gibi hatırlıyorum. Muhakkak bu konuyu bilen arkadaşlar vardır.</p><p></p><p>Motor rolantide yada sıcakken belirgin renkli bir duman yok.</p><p></p><p>Geçen çift sürdükten sonra sıcağı sıcağına yağ çubuğunu çektim hafif bir buhar çıktı ama bu da bana normal geldi. Öyle belirgin bir ufleme filan yok. </p><p></p><p>Mazotu bilindik istasyonlardan alıyorum. Çoğunlukla shell kullanırım. Depoyu bidondan dolduruyorum ama tortu olayına filan dikkat ederim.</p><p></p><p>Mazot filtrelerini 2 yada 3 sene önce değiştirmiştim. </p><p></p><p>Motor sesi rolantide bana normal geliyor.</p><p></p><p>Traktör disk fren</p><p></p><p>Yorumları cevaplamaya çalıştım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="halil altın, post: 883091, member: 56865"] [b]Ynt: 240 çekiş sorunu[/b] Arka arkaya mesajlar gelmiş sağolun. Traktör henüz 2600 saatlerde. 8 senedir bizde ve aldığımızdan beri hantallık var. Özelliklede 1500 devirlerin altına düştüğünde yükte çok çabuk bayılıyor. Düşük devirlerde belirgin uğultu sesi var. Sanki 240 larda yağ eksiltme sorunu var gibi hatırlıyorum. Muhakkak bu konuyu bilen arkadaşlar vardır. Motor rolantide yada sıcakken belirgin renkli bir duman yok. Geçen çift sürdükten sonra sıcağı sıcağına yağ çubuğunu çektim hafif bir buhar çıktı ama bu da bana normal geldi. Öyle belirgin bir ufleme filan yok. Mazotu bilindik istasyonlardan alıyorum. Çoğunlukla shell kullanırım. Depoyu bidondan dolduruyorum ama tortu olayına filan dikkat ederim. Mazot filtrelerini 2 yada 3 sene önce değiştirmiştim. Motor sesi rolantide bana normal geliyor. Traktör disk fren Yorumları cevaplamaya çalıştım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
240 çekiş sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt