PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
240 çekiş sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="historyman" data-source="post: 887786" data-attributes="member: 24699"><p><strong>Ynt: 240 çekiş sorunu</strong></p><p></p><p>Toprak yapısı fark ettiriyor sen de yazsan ben de bu işin sonunu getiremeyeceğiz ez cümle 50-55 beygirlik motora 4 lü pulluk koşup ahım şahım çift beklememek lazım bizim memlekette çocuklara bir iki numara büyük elbise almaya benzettiler pulluk işini sonra motorlar olması gereken zamandan önce rektefiye ve türlü onarımlara maruz kalıyor fazladan harcanan mazot da cabası. Arada bir yazıyorsun benim lafımmış gibi algılanmasın 240 çift motoru değil demişsin bana göre de değil ama 148 le karşılaştırıp kötü dememek gerekiyor çünki ikisi de afedersin beygir değil eşşek gücündeler. Konu başlığı 240 ın çekiş gücü yine döndü dolandı 55-46 ya geldi her durumda karşılaştırma yapmayın arkadaşlar konu hiç olmadık yere gidiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="historyman, post: 887786, member: 24699"] [b]Ynt: 240 çekiş sorunu[/b] Toprak yapısı fark ettiriyor sen de yazsan ben de bu işin sonunu getiremeyeceğiz ez cümle 50-55 beygirlik motora 4 lü pulluk koşup ahım şahım çift beklememek lazım bizim memlekette çocuklara bir iki numara büyük elbise almaya benzettiler pulluk işini sonra motorlar olması gereken zamandan önce rektefiye ve türlü onarımlara maruz kalıyor fazladan harcanan mazot da cabası. Arada bir yazıyorsun benim lafımmış gibi algılanmasın 240 çift motoru değil demişsin bana göre de değil ama 148 le karşılaştırıp kötü dememek gerekiyor çünki ikisi de afedersin beygir değil eşşek gücündeler. Konu başlığı 240 ın çekiş gücü yine döndü dolandı 55-46 ya geldi her durumda karşılaştırma yapmayın arkadaşlar konu hiç olmadık yere gidiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
240 çekiş sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt