PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
24'lü BOZKURT Mibzerimiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arobat" data-source="post: 602540" data-attributes="member: 37158"><p><strong>Ynt: 24'lü BOZKURT Mibzerimiz</strong></p><p></p><p>ben bi mibzer tamircisi olarak her zaman özdöken ve tarım iş derim şakalak felan yaramaz 14 özdökenide 4200 peşin paraya aldık 1 hafta oldu almak isteyen var sa cebinde paran varsa özdökende ucuz ekermak bozkurt yaramaz bunlar sen bi kaç sene ek atdüzen dağılır ince malzeme kullanıyorlar tarım iş yani gerçek şakalak konyalılar bilirler piyasadaki şakalakın sahibi yusuf gençtir gerçek şakalak tarım işdir süleyman şakalak Türkiyedeki bütün mibzerlerin saçları 32 33 cm dir tarım iş 35cm buda diğerlerine göre daha ğeç eskir göbekler çift bilyadır 6204 bilyadır şakalak tek bilydadır 6205 diger firmalardada çift bilya var ama 6203 küçük biya hemen dağılır ekim bittiği zaman içinda kalan gübreyi buğdayı özdöken kullananlar bilir nasıl boşalttığını fazla söze gerek yok almak isteyen varsa iyi araştısın senede 100 tane felan tamir yaparız 80i şakaktır ben çifçi olsan ama tamirciyim ????? (ya tarım iş ya özdöken)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arobat, post: 602540, member: 37158"] [b]Ynt: 24'lü BOZKURT Mibzerimiz[/b] ben bi mibzer tamircisi olarak her zaman özdöken ve tarım iş derim şakalak felan yaramaz 14 özdökenide 4200 peşin paraya aldık 1 hafta oldu almak isteyen var sa cebinde paran varsa özdökende ucuz ekermak bozkurt yaramaz bunlar sen bi kaç sene ek atdüzen dağılır ince malzeme kullanıyorlar tarım iş yani gerçek şakalak konyalılar bilirler piyasadaki şakalakın sahibi yusuf gençtir gerçek şakalak tarım işdir süleyman şakalak Türkiyedeki bütün mibzerlerin saçları 32 33 cm dir tarım iş 35cm buda diğerlerine göre daha ğeç eskir göbekler çift bilyadır 6204 bilyadır şakalak tek bilydadır 6205 diger firmalardada çift bilya var ama 6203 küçük biya hemen dağılır ekim bittiği zaman içinda kalan gübreyi buğdayı özdöken kullananlar bilir nasıl boşalttığını fazla söze gerek yok almak isteyen varsa iyi araştısın senede 100 tane felan tamir yaparız 80i şakaktır ben çifçi olsan ama tamirciyim ????? (ya tarım iş ya özdöken) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
24'lü BOZKURT Mibzerimiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt