PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
25 BAŞLIK SÜT SIĞIRCILIĞI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="a.mutlu" data-source="post: 939499" data-attributes="member: 58652"><p><strong>Ynt: 25 BAŞLIK SÜT SIĞIRCILIĞI</strong></p><p></p><p>Hayırlı olur inşallah</p><p>eğer ilk başlayacaksan modern ahir sistemi degilse bu işe iyi bir ekibin olmalı yok aile işletmesi kuracam diyorsan bence sayı duve olarak fazla</p><p>ham duve ile ugrasmak gerçekten cok zor </p><p>sayıyı biraz daha azalttim ogrene ogrene yaparsan hem işten zevk alırsın hemde karşılaştığın zorluklari kendin kesfedip çözüm yolu bulursun </p><p>ben sahsen öyle düşünüyorum 30 tane ile başlayacaktım iyikide 15 tane ile baslamisim yoksa çoktan bırakırdim bu işi dışarıdan görüldüğü gibi değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="a.mutlu, post: 939499, member: 58652"] [b]Ynt: 25 BAŞLIK SÜT SIĞIRCILIĞI[/b] Hayırlı olur inşallah eğer ilk başlayacaksan modern ahir sistemi degilse bu işe iyi bir ekibin olmalı yok aile işletmesi kuracam diyorsan bence sayı duve olarak fazla ham duve ile ugrasmak gerçekten cok zor sayıyı biraz daha azalttim ogrene ogrene yaparsan hem işten zevk alırsın hemde karşılaştığın zorluklari kendin kesfedip çözüm yolu bulursun ben sahsen öyle düşünüyorum 30 tane ile başlayacaktım iyikide 15 tane ile baslamisim yoksa çoktan bırakırdim bu işi dışarıdan görüldüğü gibi değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
25 BAŞLIK SÜT SIĞIRCILIĞI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt