PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
26 askerimiz şehit oldu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rençberçiftci" data-source="post: 428933" data-attributes="member: 2762"><p><strong>Ynt: 26 askerimiz şehit oldu</strong></p><p></p><p>ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE VE TÜRK MİLLETİNE SABIR VE METANET DİLİYORUM yalvaçın sücüllü kasabasındaki şehidimiz süleyman kalkan ın kız kardeşi kızımla birlikte aynı lisede arkadaşlar, kızım eve geldiğinde arkadaşının ağabeysinin şehit olduğunu öğretmenler ve sağlık ekibi eşliğinde arkadaşına söylendiğini vs. ağlayarak anlattı. cenaze törenine kızımla birlikte gittik.</p><p> YAPILMASI GEREKENLER</p><p>1-)BEBEK KATİLİNİN DIŞARIYLA BAĞLANTISI KESİLMELİDİR.</p><p>2-)DERHAL OLAĞANÜSTÜ HAL YÖNETİMİNE GEÇİLMELİ </p><p>3-)DAĞITILAN ÖZEL TİM YENİDEN TOPLANACAK.</p><p>4-)YENİDEN ALAN HAKİMİYETİ SAĞLANACAK ASKER KARAKOLDA BEKLEMEYECEK.</p><p>5-)TERÖR ÖRGÜTÜNE HİZMET EDEN YARDIM VE YATAKLIK EDENLER İDAM EDİLECEK.</p><p>6-) KANDİL TEMİZLENECEK (TÜRK BAYRAĞI DİKİLECEK)</p><p>7-)KUZEY IRAK VE MERSİNDEKİ PARA MUSLUKLARI KAPATILACAK.</p><p>Yapılacak olanlar belli, bunları beş yaşındaki çocuk bile biliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rençberçiftci, post: 428933, member: 2762"] [b]Ynt: 26 askerimiz şehit oldu[/b] ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE VE TÜRK MİLLETİNE SABIR VE METANET DİLİYORUM yalvaçın sücüllü kasabasındaki şehidimiz süleyman kalkan ın kız kardeşi kızımla birlikte aynı lisede arkadaşlar, kızım eve geldiğinde arkadaşının ağabeysinin şehit olduğunu öğretmenler ve sağlık ekibi eşliğinde arkadaşına söylendiğini vs. ağlayarak anlattı. cenaze törenine kızımla birlikte gittik. YAPILMASI GEREKENLER 1-)BEBEK KATİLİNİN DIŞARIYLA BAĞLANTISI KESİLMELİDİR. 2-)DERHAL OLAĞANÜSTÜ HAL YÖNETİMİNE GEÇİLMELİ 3-)DAĞITILAN ÖZEL TİM YENİDEN TOPLANACAK. 4-)YENİDEN ALAN HAKİMİYETİ SAĞLANACAK ASKER KARAKOLDA BEKLEMEYECEK. 5-)TERÖR ÖRGÜTÜNE HİZMET EDEN YARDIM VE YATAKLIK EDENLER İDAM EDİLECEK. 6-) KANDİL TEMİZLENECEK (TÜRK BAYRAĞI DİKİLECEK) 7-)KUZEY IRAK VE MERSİNDEKİ PARA MUSLUKLARI KAPATILACAK. Yapılacak olanlar belli, bunları beş yaşındaki çocuk bile biliyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
26 askerimiz şehit oldu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt