PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
26 nitrat atımı..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1326403" data-attributes="member: 54456"><p>Bölgemizde nisan 20 de buğdaylar başağı düzer.Mayıs 7 gibide süt olum dönemi başlar..Sizce bu yağmur öncesi nitrat atayımmı?Yoksa beklemelimiyim.</p><p></p><p>Ekimle 20 kg 18-46</p><p></p><p>ocak 25 14 kg üre</p><p></p><p>şubat 25 14 kg üre</p><p></p><p>Şimdi ise 15 kg 26 nitrat atayım diyorum.Buğdayların genel durumu çok iyi dizlere gelmeye başladılar.15 kg nitrat azmı gelir sizce.Arpalarada 13 kg nitrat sizce nasıl olur..Bu gübrelemeyi ilk defa yapıyorum.Tek seferde 20 kg üre verip dahada bişi atmıyordum..Onun için sizn görüşleriniz önemli..Bu gübreleme gerçekten şuana kadar çok iyi sonuç verdi.Her gübre attığımda yağmuru yakaladım iyi oldu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1326403, member: 54456"] Bölgemizde nisan 20 de buğdaylar başağı düzer.Mayıs 7 gibide süt olum dönemi başlar..Sizce bu yağmur öncesi nitrat atayımmı?Yoksa beklemelimiyim. Ekimle 20 kg 18-46 ocak 25 14 kg üre şubat 25 14 kg üre Şimdi ise 15 kg 26 nitrat atayım diyorum.Buğdayların genel durumu çok iyi dizlere gelmeye başladılar.15 kg nitrat azmı gelir sizce.Arpalarada 13 kg nitrat sizce nasıl olur..Bu gübrelemeyi ilk defa yapıyorum.Tek seferde 20 kg üre verip dahada bişi atmıyordum..Onun için sizn görüşleriniz önemli..Bu gübreleme gerçekten şuana kadar çok iyi sonuç verdi.Her gübre attığımda yağmuru yakaladım iyi oldu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
26 nitrat atımı..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt