PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
260 GOLD BALYADA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zac" data-source="post: 862541" data-attributes="member: 54114"><p><strong>Ynt: 260 GOLD BALYADA</strong></p><p></p><p>BURDA KIMSE FİATTLA FERGUSONU karsılastırmıyor dıger bır konudada dıkkat edersen benım bır yorumum yok sadece gulucuk attım .. Dostum her seyı farklı yere cekerek forumda tartısma ortamı yaratmayın...trakyayı bılırım arkadas fazla bayır yerler yok dumduz arazıler var ıstısna olarak bır kac bayır tarla vardır...kaç kişiye sorsan trakyada bayır tarla oldugunu bılmez cunku genel olarak cografya genelı olarak duzdur vede öle gordugum yerlerde öleydi </p><p>balya işine gelıncede ben yıne sana solıyecegım şudur kı balya makınesı maksımum 540 devırle calısır arkadas bu 540 devrı yakalayan her motor balya yapar bayırda bu 540 devır, beygır gucu dusuk traktorler tarafından duser hızı azalır yuksek beygırlı motorlarda dusme yasanmaz ama solıyecegım sudur kı 45 beygırde 540 devrı buluyor 70 beygırde 90 beygirde şimdi soyle bir sey var burada onemlı olan traktorun cevırdıgı kuyruk mılının kuvvetidir buda beygır gucuyle alakalı bır durum 90 beygırle sureklı bayırlı bır arazıde balya yaparsan [buda cok zor bır ihtimal cunku her tarla bayır değil] bu senın ıcın karlı olur ama 90 beygırle duzde balya yaparsan buda senın için yakıt sarfıyatından baska hıc bır sey olmaz onun ıcın muhendısler bellı bır beygır gucunu hesaplamıslar ve katologa bunu calıstıracak nominal beygır gucunu yazmıslar oraya, sımdı arkadasım sen ıstersen gunde 1 mılyon balya bas bu boyledir , senın ıcın HAŞBAYLI NEW HOLLAND MARKA BALYA MAKINESININ DE TEKNIK VERILERINI SUNACAGIM.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zac, post: 862541, member: 54114"] [b]Ynt: 260 GOLD BALYADA[/b] BURDA KIMSE FİATTLA FERGUSONU karsılastırmıyor dıger bır konudada dıkkat edersen benım bır yorumum yok sadece gulucuk attım .. Dostum her seyı farklı yere cekerek forumda tartısma ortamı yaratmayın...trakyayı bılırım arkadas fazla bayır yerler yok dumduz arazıler var ıstısna olarak bır kac bayır tarla vardır...kaç kişiye sorsan trakyada bayır tarla oldugunu bılmez cunku genel olarak cografya genelı olarak duzdur vede öle gordugum yerlerde öleydi balya işine gelıncede ben yıne sana solıyecegım şudur kı balya makınesı maksımum 540 devırle calısır arkadas bu 540 devrı yakalayan her motor balya yapar bayırda bu 540 devır, beygır gucu dusuk traktorler tarafından duser hızı azalır yuksek beygırlı motorlarda dusme yasanmaz ama solıyecegım sudur kı 45 beygırde 540 devrı buluyor 70 beygırde 90 beygirde şimdi soyle bir sey var burada onemlı olan traktorun cevırdıgı kuyruk mılının kuvvetidir buda beygır gucuyle alakalı bır durum 90 beygırle sureklı bayırlı bır arazıde balya yaparsan [buda cok zor bır ihtimal cunku her tarla bayır değil] bu senın ıcın karlı olur ama 90 beygırle duzde balya yaparsan buda senın için yakıt sarfıyatından baska hıc bır sey olmaz onun ıcın muhendısler bellı bır beygır gucunu hesaplamıslar ve katologa bunu calıstıracak nominal beygır gucunu yazmıslar oraya, sımdı arkadasım sen ıstersen gunde 1 mılyon balya bas bu boyledir , senın ıcın HAŞBAYLI NEW HOLLAND MARKA BALYA MAKINESININ DE TEKNIK VERILERINI SUNACAGIM. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
260 GOLD BALYADA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt