PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 793484" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: 2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>bende öyle çok fazla kullanmadım fakat bir bayi geçen hafta burada tanıtım yaptı 2615 çiftçeker ile koltuğa oturdum platform düzeni diye birşey yok koltukta çok eğriti duruluyor arkadaşın dediği gibi platformlar fazla aşağıda kalmış insan fiziken rahat otursa bile ayaktaymış gibi hissediyor bunlar konforla ilgili olanlar...</p><p></p><p>çiftçeker bağlama düzeni mekanik(o classtaki bir traktöre göre normal) fakat fazla basit düzenek çamurluğa incecik bir kolla tutturmuşlar aşağıya bakınca diferansiyele giren burçlar mekanik parçalar çok net gözüküyor buda çok fazla basit havası uyandırıyor </p><p></p><p>motor ile ilgili pek fazla birşey yok ama rölantisi yüksekti gelen traktörün 9 gaz civarıydı çalışırken tıkırtı benzeri sesler geliyordu motordan</p><p></p><p>vitesler efsane serisi 240lar gibi 4üncü vites geri ile 2nin arasında senkromeçsizi varmı şanzımanlarının bilmiyorum fakat vites geçişleri sorunluydu vites yükseltirken bile çart curt sesler geliyordu buda günümüz traktörlerine yakışan birşey değil</p><p></p><p>hidrolik valf koluna öyle bir şekil vermişler ki demiri söküp düz duruma getirsen en az 1 mt çıkar daha kullanışlı yapılabilirdi</p><p></p><p>gösterge paneline gelince çok demode bir görüntüsü var dijital çalışma saati bile yok ki kuyruk mili devir saati zaten yok bahçe serisinde en lazım olanlardan biriside budur</p><p></p><p>çamurlukların kenarlarına plastik ek yapmışlar tıpkı phantom serilerindeki gibi fakat çok uyduruk durmuş sanki son dakikada akla gelmiş böyle oluversin denmiş gibi</p><p></p><p>her bahçe serisi mf gibi çok hafif gözüküyor belkide hafiftir yolda çok zıplıyordu...</p><p></p><p>sonuç olarak mflerin bazı karakteristik özelliklerini taşıyor öte yandan efsane serisi 240larla çok benzer yönü var daha çok revize edilmiş 240 gibi duruyor fakat onlar kadar oturaklı traktör değil</p><p></p><p>tüm bunları düşünürsek ne var bunlarda gibi bir şey gelebilir akıllara onuda söyleyeyim bu traktöre 43bin fiyat çekerlerse bunlar niye böyle diye sormamak elde değil arkasında asansör çekisi bile yok....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 793484, member: 44293"] [b]Ynt: 2635 tam anlamıyla berbat bi traktör![/b] bende öyle çok fazla kullanmadım fakat bir bayi geçen hafta burada tanıtım yaptı 2615 çiftçeker ile koltuğa oturdum platform düzeni diye birşey yok koltukta çok eğriti duruluyor arkadaşın dediği gibi platformlar fazla aşağıda kalmış insan fiziken rahat otursa bile ayaktaymış gibi hissediyor bunlar konforla ilgili olanlar... çiftçeker bağlama düzeni mekanik(o classtaki bir traktöre göre normal) fakat fazla basit düzenek çamurluğa incecik bir kolla tutturmuşlar aşağıya bakınca diferansiyele giren burçlar mekanik parçalar çok net gözüküyor buda çok fazla basit havası uyandırıyor motor ile ilgili pek fazla birşey yok ama rölantisi yüksekti gelen traktörün 9 gaz civarıydı çalışırken tıkırtı benzeri sesler geliyordu motordan vitesler efsane serisi 240lar gibi 4üncü vites geri ile 2nin arasında senkromeçsizi varmı şanzımanlarının bilmiyorum fakat vites geçişleri sorunluydu vites yükseltirken bile çart curt sesler geliyordu buda günümüz traktörlerine yakışan birşey değil hidrolik valf koluna öyle bir şekil vermişler ki demiri söküp düz duruma getirsen en az 1 mt çıkar daha kullanışlı yapılabilirdi gösterge paneline gelince çok demode bir görüntüsü var dijital çalışma saati bile yok ki kuyruk mili devir saati zaten yok bahçe serisinde en lazım olanlardan biriside budur çamurlukların kenarlarına plastik ek yapmışlar tıpkı phantom serilerindeki gibi fakat çok uyduruk durmuş sanki son dakikada akla gelmiş böyle oluversin denmiş gibi her bahçe serisi mf gibi çok hafif gözüküyor belkide hafiftir yolda çok zıplıyordu... sonuç olarak mflerin bazı karakteristik özelliklerini taşıyor öte yandan efsane serisi 240larla çok benzer yönü var daha çok revize edilmiş 240 gibi duruyor fakat onlar kadar oturaklı traktör değil tüm bunları düşünürsek ne var bunlarda gibi bir şey gelebilir akıllara onuda söyleyeyim bu traktöre 43bin fiyat çekerlerse bunlar niye böyle diye sormamak elde değil arkasında asansör çekisi bile yok.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt