PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftçilikhayatı" data-source="post: 794040" data-attributes="member: 48981"><p><strong>Ynt: 2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!</strong></p><p></p><p>Dediğin gibi eski traktörler cidden çok sağlam. bi çok markanın 80-90 model arası çok beğenilen modelleri var. Örneğin mf nin ingliz 135 ,165, 175, 188 gibi modelleri.. Kayısı işinde ve bizim maltya yöresi traktörü 50-80 bg arası altı yüksek boyu küçük çekişi iyi yakıtı düşük olanlar lazım. zaten senin dediğin gibi onlarda NH ve MF phantom serileri..</p><p></p><p> Same bayi siparişleri verdi. Ancak şubat başı gibi gelecekmiş traktörler. Yeni 2014 modeller gelceği için biraz zaman alcakmış Bize öyle söyledi.Keza frutteto siparişi verip bizim gibi bekleyenler var abi onuda biliyorum..geçen de söylediğim gibi elinde iki tane 2013 same frutteto 60 lık vardı hemen satmıştı.Talep var diyor same bayi. Galiba en büyük etkende MF nin bahsettiğimiz durmuları, fiyat ,müşterinin memnuyetinin Hem MF de Hemde NH da düşmesi sameye yöneltiyor insalrı.Tabi bu benim tahminim. İki tane NH onlar da galiba bir td 65 4*4 bağ bahçe olamsı lazım 2007 model galiba.Bende sabırsızlanıyorum ama beklicez abi.</p><p>Umarım bir aksilik olmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftçilikhayatı, post: 794040, member: 48981"] [b]Ynt: 2635 tam anlamıyla berbat bi traktör![/b] Dediğin gibi eski traktörler cidden çok sağlam. bi çok markanın 80-90 model arası çok beğenilen modelleri var. Örneğin mf nin ingliz 135 ,165, 175, 188 gibi modelleri.. Kayısı işinde ve bizim maltya yöresi traktörü 50-80 bg arası altı yüksek boyu küçük çekişi iyi yakıtı düşük olanlar lazım. zaten senin dediğin gibi onlarda NH ve MF phantom serileri.. Same bayi siparişleri verdi. Ancak şubat başı gibi gelecekmiş traktörler. Yeni 2014 modeller gelceği için biraz zaman alcakmış Bize öyle söyledi.Keza frutteto siparişi verip bizim gibi bekleyenler var abi onuda biliyorum..geçen de söylediğim gibi elinde iki tane 2013 same frutteto 60 lık vardı hemen satmıştı.Talep var diyor same bayi. Galiba en büyük etkende MF nin bahsettiğimiz durmuları, fiyat ,müşterinin memnuyetinin Hem MF de Hemde NH da düşmesi sameye yöneltiyor insalrı.Tabi bu benim tahminim. İki tane NH onlar da galiba bir td 65 4*4 bağ bahçe olamsı lazım 2007 model galiba.Bende sabırsızlanıyorum ama beklicez abi. Umarım bir aksilik olmaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt