PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 794057" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: 2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>benim NH td75b modeli traktör çiftçeker ve shuttle</p><p></p><p>geçen haftalarda geldi o MF bayisi fuarda benimle ilgilenmeyen adam bir tanıdık vasitasıyla iletişime geçti demre pazarına pek giremediler tümosan ile tdb arasında bir yakıt denemesi yaptık onu duyup gelmişler bize yardımcı ol buranın pazarına girmemizde dediler arada hatrını kıramayacağım tanıdık olmasa yardımcı olmazdım ama aradaki kişi hatırlı bir insan anlatıyorum fuara geldim benimle ilgilenmediniz gittim başka marka aldım diye stand çok kalabalıktı ilgilenme fırsatı bulamamışızdır diyor şimdi benden yardım istiyorsunuz nasıl olcak bu iş dedim önce bozuldu sonra teklif hazır tdyi alalım takasta sana çok uygun 3600 verelim diyor bende gerek yok size yardım edeceğim dedim bi kaç traktör alacak arkadaşa tanıtım yaptılar sonra gittiler bi daha geldiğimizde yakıt testi yapacağız diye diye gittiler bakalım mf alacaktın neden nhye döndün diyen adamlara anlatıyorum bu durumu kimse inanmıyor cebi paralı müşteri ile ilgilenilmezmi diye...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 794057, member: 44293"] [b]Ynt: 2635 tam anlamıyla berbat bi traktör![/b] benim NH td75b modeli traktör çiftçeker ve shuttle geçen haftalarda geldi o MF bayisi fuarda benimle ilgilenmeyen adam bir tanıdık vasitasıyla iletişime geçti demre pazarına pek giremediler tümosan ile tdb arasında bir yakıt denemesi yaptık onu duyup gelmişler bize yardımcı ol buranın pazarına girmemizde dediler arada hatrını kıramayacağım tanıdık olmasa yardımcı olmazdım ama aradaki kişi hatırlı bir insan anlatıyorum fuara geldim benimle ilgilenmediniz gittim başka marka aldım diye stand çok kalabalıktı ilgilenme fırsatı bulamamışızdır diyor şimdi benden yardım istiyorsunuz nasıl olcak bu iş dedim önce bozuldu sonra teklif hazır tdyi alalım takasta sana çok uygun 3600 verelim diyor bende gerek yok size yardım edeceğim dedim bi kaç traktör alacak arkadaşa tanıtım yaptılar sonra gittiler bi daha geldiğimizde yakıt testi yapacağız diye diye gittiler bakalım mf alacaktın neden nhye döndün diyen adamlara anlatıyorum bu durumu kimse inanmıyor cebi paralı müşteri ile ilgilenilmezmi diye... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2635 tam anlamıyla berbat bi traktör!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt