PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
266 gold ve tt65 cekismesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="elenor" data-source="post: 220186" data-attributes="member: 16087"><p><strong>Ynt: 266 gold ve tt65 cekismesi</strong></p><p></p><p>sen çekmez zannedebilirsin ama gerçekten çektim kardeşim.. ve td65 de balon tekerdi benımkı ınce teker asfaltta taktık sen inanmak istemiyosun belki ama gerçekten çektim..bildigim kadarıyla td65-- 65 hp 266 gold 68 hp ama şunu belırtıyım bu vıdeodakı 266 63 hp 0 266 900 motor bendeki 1100 motor arkasıda geniş td 65dende o 266 gold danda bendeki yenı kasa 266 yani phantom serısıne benzetmişler ve aynı şekilde fiat 60--66 tıyıda çektim....haa şunuda söyleyim senin motorun benımkınden daha ağır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elenor, post: 220186, member: 16087"] [b]Ynt: 266 gold ve tt65 cekismesi[/b] sen çekmez zannedebilirsin ama gerçekten çektim kardeşim.. ve td65 de balon tekerdi benımkı ınce teker asfaltta taktık sen inanmak istemiyosun belki ama gerçekten çektim..bildigim kadarıyla td65-- 65 hp 266 gold 68 hp ama şunu belırtıyım bu vıdeodakı 266 63 hp 0 266 900 motor bendeki 1100 motor arkasıda geniş td 65dende o 266 gold danda bendeki yenı kasa 266 yani phantom serısıne benzetmişler ve aynı şekilde fiat 60--66 tıyıda çektim....haa şunuda söyleyim senin motorun benımkınden daha ağır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
266 gold ve tt65 cekismesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt