PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
277 ile ara aycicek ara gecimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 1160016" data-attributes="member: 1424"><p>Önceki mesajlarda yazdim , verim cok güzeldi bu sene , bereket versin.</p><p></p><p>Abi,</p><p>Bizde 2 traktör var. Bunu genelde ara isler icin ve hafif isler icin kullaniyoruz. Ara islerde ve ekim islerinde gercekten cok ekonomik. Yogun güc isteyen islerde arkasina kullandigin malzeme cok önemli bence 3 silindirde , bunun ardina 3x12 ünlü pulluk takiyoruz biz cok seri gidiyor , bogulma ve bayilma yapmadan sürüm yapiyor. Yakiti 2 litre civaridir topraktaki tav durumuna göre. Sahsi fikrim 3 silindir traktör hafif olursa yakit o oranda düsük olur kolay bayilma yapmaz. Agirligiyla is yapacak 3 silindirli sallı traktörler egimli arazilerde ve agir islerde bu sebeple cok yakar diye tezim var. Sonuc olarak biz bundan gayet memnunuz iyiki almisiz diyoruz. Herkes kendi isine ve düzenine uygun gücte traktör tercih ederse verimlilik saglanir. Bana uygun olan kapasite ve düzen bir baskasina verimsiz olabilir, onun isinde cok yakabilir diye düsünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 1160016, member: 1424"] Önceki mesajlarda yazdim , verim cok güzeldi bu sene , bereket versin. Abi, Bizde 2 traktör var. Bunu genelde ara isler icin ve hafif isler icin kullaniyoruz. Ara islerde ve ekim islerinde gercekten cok ekonomik. Yogun güc isteyen islerde arkasina kullandigin malzeme cok önemli bence 3 silindirde , bunun ardina 3x12 ünlü pulluk takiyoruz biz cok seri gidiyor , bogulma ve bayilma yapmadan sürüm yapiyor. Yakiti 2 litre civaridir topraktaki tav durumuna göre. Sahsi fikrim 3 silindir traktör hafif olursa yakit o oranda düsük olur kolay bayilma yapmaz. Agirligiyla is yapacak 3 silindirli sallı traktörler egimli arazilerde ve agir islerde bu sebeple cok yakar diye tezim var. Sonuc olarak biz bundan gayet memnunuz iyiki almisiz diyoruz. Herkes kendi isine ve düzenine uygun gücte traktör tercih ederse verimlilik saglanir. Bana uygun olan kapasite ve düzen bir baskasina verimsiz olabilir, onun isinde cok yakabilir diye düsünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
277 ile ara aycicek ara gecimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt