PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
285 lerdeki Synchro 12 ne demek ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozvatan38" data-source="post: 759056" data-attributes="member: 48479"><p><strong>Ynt: 285 lerdeki Synchro 12 ne demek ?</strong></p><p></p><p>Evet 175 likte power olanlari guzel bir ara motor 236 kod motor var ustunde benim elimde suan bi mf 285 olsa bucuklu vitesden benim projem su arkadaslarada fikir olsun hem diyorumki 285 ligin motorunu söksek 248 kodlu blogu ustundeki pompa falan hepsini bunun yerine 265 ligin 236 kod motor pompa wenjektor komple takim olarak takilsa randiman verirmi? Yani nasil fiat 7056 7066 ve8066 varsa bunuda 7066 gibi motor olarak kucuk sanziman olarak buyuk bi traktore cevrilse bence guzel olur biraz daha agir olur patinaja fazla gelmez yakitta 85 likten az olur 7066 gibi guclu ve ekonomik bi traktor olmazmi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozvatan38, post: 759056, member: 48479"] [b]Ynt: 285 lerdeki Synchro 12 ne demek ?[/b] Evet 175 likte power olanlari guzel bir ara motor 236 kod motor var ustunde benim elimde suan bi mf 285 olsa bucuklu vitesden benim projem su arkadaslarada fikir olsun hem diyorumki 285 ligin motorunu söksek 248 kodlu blogu ustundeki pompa falan hepsini bunun yerine 265 ligin 236 kod motor pompa wenjektor komple takim olarak takilsa randiman verirmi? Yani nasil fiat 7056 7066 ve8066 varsa bunuda 7066 gibi motor olarak kucuk sanziman olarak buyuk bi traktore cevrilse bence guzel olur biraz daha agir olur patinaja fazla gelmez yakitta 85 likten az olur 7066 gibi guclu ve ekonomik bi traktor olmazmi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
285 lerdeki Synchro 12 ne demek ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt