PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
285S , 3075 , 3085 yakıtları.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fahriadak" data-source="post: 822021" data-attributes="member: 48517"><p><strong>Ynt: 285S , 3075 , 3085 yakıtları.</strong></p><p></p><p>Kardeşim ben sana 265s ve 285s kullanmış biri olarak cevap vereyim... Hem tarlada hemde yolda bunlar yakmıyor resmen içiyor içiyor... Ben dekarda(1000 metrekare) hiç 2 litrenin altına düştüğünü hatırlamıyorum... Yeminle eğer maddi durum biraz kötü olsun o traktörlerle tarla felan tarla süremezsin ve garajından dahi çıkaramazsın bunu unutma... Ben özellikle tarlaları yağmur yağdıktan sonra yumuşayıp güneşini alıp tavına gelmesini beklerdim ki hem kolay süreyim hemde belki mazotu az yakar diye ama nafile... Pulluğu indirdin mi patinaja başlıyordu. Masseyci arkadaşlar kızmasın lütfen ama vallahi billahi bu traktörleri görünce bi tiksinti oluşuyor bende... Bu iki traktörle 6 sene mazimiz var bir gün bile ne yakıt ne çekiş konusunda memnun kalmadık. Dayımın gazıyla aldık ama Amcam çok dedi olum aldırma bunlar beş para etmez diye ama adamı dinlemedik ve şöyle birşey memnun olmuyorsun ama bunu kimseye söyleyemiyorsun çünkü zamanında çok dedi adamlar dinlemedik... Bu sefer amcamı dinledim ve o kadar dua ediyorum ki adama gerçekten kullanan adam biliyor malını.... Arkadaşlar aynı araziyi işlemeye devam ediyorum ve bu seneki yakıt ile Mf dönemindeki yakıtları karşılaştırdık arada 1,850 lira gibi bir karım oluyor mazottan işlediğim arazide abartılı değil çok arazide siz düşünün artık ve bunu da geçtik para sorun değil de mf ile tarla sürerken eve geldim mi boynum omzun tutulurdu kafamı sola çeviremezdim o günlerime acıyorum. Ahhhh eşek kafa zamanında dinlemedin amcanı....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fahriadak, post: 822021, member: 48517"] [b]Ynt: 285S , 3075 , 3085 yakıtları.[/b] Kardeşim ben sana 265s ve 285s kullanmış biri olarak cevap vereyim... Hem tarlada hemde yolda bunlar yakmıyor resmen içiyor içiyor... Ben dekarda(1000 metrekare) hiç 2 litrenin altına düştüğünü hatırlamıyorum... Yeminle eğer maddi durum biraz kötü olsun o traktörlerle tarla felan tarla süremezsin ve garajından dahi çıkaramazsın bunu unutma... Ben özellikle tarlaları yağmur yağdıktan sonra yumuşayıp güneşini alıp tavına gelmesini beklerdim ki hem kolay süreyim hemde belki mazotu az yakar diye ama nafile... Pulluğu indirdin mi patinaja başlıyordu. Masseyci arkadaşlar kızmasın lütfen ama vallahi billahi bu traktörleri görünce bi tiksinti oluşuyor bende... Bu iki traktörle 6 sene mazimiz var bir gün bile ne yakıt ne çekiş konusunda memnun kalmadık. Dayımın gazıyla aldık ama Amcam çok dedi olum aldırma bunlar beş para etmez diye ama adamı dinlemedik ve şöyle birşey memnun olmuyorsun ama bunu kimseye söyleyemiyorsun çünkü zamanında çok dedi adamlar dinlemedik... Bu sefer amcamı dinledim ve o kadar dua ediyorum ki adama gerçekten kullanan adam biliyor malını.... Arkadaşlar aynı araziyi işlemeye devam ediyorum ve bu seneki yakıt ile Mf dönemindeki yakıtları karşılaştırdık arada 1,850 lira gibi bir karım oluyor mazottan işlediğim arazide abartılı değil çok arazide siz düşünün artık ve bunu da geçtik para sorun değil de mf ile tarla sürerken eve geldim mi boynum omzun tutulurdu kafamı sola çeviremezdim o günlerime acıyorum. Ahhhh eşek kafa zamanında dinlemedin amcanı.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
285S , 3075 , 3085 yakıtları.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt