PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
285s 4x4 acil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ENES4422" data-source="post: 646645" data-attributes="member: 46769"><p><strong>Ynt: 285s 4x4 acil</strong></p><p></p><p>Benim hemen yanimdaki komşum kullanıyor. İlk MF 285 aldı onu eskkitti ve 98 yılında onu verip tekrar sıfır 285 aldı. Onunla çok iş yaptık arazide.</p><p></p><p>Eğer çizi aralarında dolaşman gereken ürün ekeceksen mutlaka ince teker olmalı mısır, şeker pancarı vs. Kötü tarafı rampa arazide ince teker tutunamıyor.. Sen sulu tarım yapacağından düz arazide çalışacaksın demek ki.</p><p></p><p>Bu traktör çapa makinasında vs sorun yapmıyor zaten kaldırma kapasitesi 2,5 ton sanırım. Bazıları çok yakar diyor ama yaptığı işe göre yakıtı az bile. Bir de adamın yıllarca kullandığı iki traktör de hiç arıza yapmadı. Sadece servis bir hata yaptı; Traktörün radyatörü arpa tozundan tıkanmış ve petek araları hamur gibi dolmuş. Hararet sorununu çözemediler rektefe yaptılar. Hararet devam etti tarlada sonradan ortaya çıktı radyatörden olduğu.</p><p></p><p> Şu an bile soğuk havalarda tek marşta çalışıyor. Bu komşum tek traktörle yılda 200 dönüm gibi bir arazi işliyor düşün artık... Aynı zamanda buçuklu şanzuman olmasını çok seviyorum. Şu bir gerçek; Ben bataklık arazi yolunda tonlarca yüklü iken bu traktörün kilometrelerce gitmesine şahit oldum, düşün römork tekerleri tamamen çamura oturuyor ve ağzına kadar 33 nitrat gübre çuvalları ile dolu.</p><p></p><p>Kısaca MF 285 kendini kanıtlamış bir makina.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ENES4422, post: 646645, member: 46769"] [b]Ynt: 285s 4x4 acil[/b] Benim hemen yanimdaki komşum kullanıyor. İlk MF 285 aldı onu eskkitti ve 98 yılında onu verip tekrar sıfır 285 aldı. Onunla çok iş yaptık arazide. Eğer çizi aralarında dolaşman gereken ürün ekeceksen mutlaka ince teker olmalı mısır, şeker pancarı vs. Kötü tarafı rampa arazide ince teker tutunamıyor.. Sen sulu tarım yapacağından düz arazide çalışacaksın demek ki. Bu traktör çapa makinasında vs sorun yapmıyor zaten kaldırma kapasitesi 2,5 ton sanırım. Bazıları çok yakar diyor ama yaptığı işe göre yakıtı az bile. Bir de adamın yıllarca kullandığı iki traktör de hiç arıza yapmadı. Sadece servis bir hata yaptı; Traktörün radyatörü arpa tozundan tıkanmış ve petek araları hamur gibi dolmuş. Hararet sorununu çözemediler rektefe yaptılar. Hararet devam etti tarlada sonradan ortaya çıktı radyatörden olduğu. Şu an bile soğuk havalarda tek marşta çalışıyor. Bu komşum tek traktörle yılda 200 dönüm gibi bir arazi işliyor düşün artık... Aynı zamanda buçuklu şanzuman olmasını çok seviyorum. Şu bir gerçek; Ben bataklık arazi yolunda tonlarca yüklü iken bu traktörün kilometrelerce gitmesine şahit oldum, düşün römork tekerleri tamamen çamura oturuyor ve ağzına kadar 33 nitrat gübre çuvalları ile dolu. Kısaca MF 285 kendini kanıtlamış bir makina. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
285s 4x4 acil
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt